En skön seger

Efter skadan i mitt knä för 2 ½ vecka sen va det match igår. Allt känndes bra i knät och jag satsade på att starta matchen och bara hoppas på att knät håller, och det höll. Det va såå himla kul å spela i går, inte bara för att knät höll utan att vi vann med hela 10-1 ;)) vi spelade jätte bra, så nu längtar jag bara till nästa match, som råkar infalla sig på min födelsedag 9/11 som alla vet, haha.
Så nu ska jag ta en välförtjänt semester till Tunisien, ska bli så skönt att bara komma bort till värmen, sola och bada å ha det skönt. Åker på onsdag kl 17.45 från Norrköping, det är en upplevelse för sig, har aldrig åkt här i från, ska bli kul. Det stora problemet är hur vi ska komma till flygplatsen, vi vill inte ta bilden och låta den står där en hel vecka, så det får bli bussen, krongligt men så får det bli!!

På tal om nått helt annat så ska Filippa få en kusin och jag ska bli moster igen ;) är sååå glad. Grattis på er, hoppas det blir en liten Molly. Måste ditt illamående gå över snart, jag tänker på dig <3

När vi kommer hem nästa vecka är det party som gäller, hoppas jag ;) Fyller som sagt år nästa söndag så jag hoppas Anna å Diana vill vara med å fira min födelsedag, men det tror jag ;) Det va länge sen vi släppte loss, jag har fått en perfekt party skiva av min kusin, han va snäll och ladda ner och drännde Absolute 80´s till mig 63 låtar med bara massa party låtar ;) så brudar nu är det party ;)

Nu ska jag in och göra i ordning mig lite, vi ska till returpunkten sen och slänga passa skräp.
Till mamma och hämta våran resväska, hämta filippa på dagis och åka till helene å hälsa på!
Så ha det super bra här hemma i kylan, ska tänka på er ;)
Hörs om en vecka

Vilket jävla party ;)

Som alla vet va det personalfest i fredags och har nu lovat alla att lägga upp bilderna, det jag lovar håller jag, även fast vissa kanske inte vill se vissa ;)
OjOj så himla roligt vi hade det, det är inte ofta man träffa den här sidan av sina arbetskamrater, det är för det mesta bara jobb, jobb och jobb man pratar, alla går runt i sina grågröna fula kläder. Men i fredags släppte alla verkligen loss, alla va snyggt klädda och inte ett ord om jobb, va verkligen skitkul.
Den enda besvikelsen från min sida va ju bowlingen, i den individuella tävlingen vann Affe och jag kom bara tvåa, men i lagtävlingen vann mitt lag innehållande Affe å Tina ;)) vi dominerade, trots att mitt knä gjorde jävligt ont. Och Tina va grym, hon gjorde till och med en STRIKE, vilken brud ;)

Kvällen började med  tre rätters. Till förrätt vart det Räkcocktail, huvudrätten bestod av Oxfile, en jätte god potatisgratäng, sås och gröna bönor, desserten var himmelskt god, en vaniljgalsskula, färsk frukt men jordgubbsås, MUMS
Efter desserten fick Affe sina paket, han fyllde nämligen 50 bast för några veckor sen. Han fick en jätte fin skål av företaget, vilket vi tyckte han kunde använda som bålskål och bjuda oss på party ;)
Och av hans älskade arbetskamrater ( alltså vi) fick han presentkort på Duka.

Efter bowlingen var det dansgolvet som gällde, och va vi dansa loss, de spelade verkligen bra musik, en salig blandning, allt från 80-tals hits till reggaton, eller hur det stavas, det va Linus som ville höra det, men det va bra, tyvärr stängde det ju kl 00 så vi han ju inte dansa så längen, men det va kul så länge det vara, det får vi göra om snart.

Jag, Affe, Lasse, och Fikret fick åka med Gunitha hem, hon var nämligen den enda som va nyckter ;) Tusen tack min sköna böna ;)
Så i lördags va det jobbet som gällde, jag mådde väll sådär, eller ska vara ärlig jag mådde skit, tills efter lunch då jag flängde i mig lasagne.
Men som sagt det va himla kul och det får vi göra lite oftare, inte bara en gång om året.

Håll i er här kommer bilderna ;)

Hotmamas gör sig ännu hetare ;) Fråga mig inte va han tittar på, scary...

Affes fina skål från företaget Majje hade gjort ett fint kort till Affe från oss

Tina poserar tillsammans men Lasse och Gunitha

Skååål..spana in sizen på Fikrets glas till skillnad från våra ;)
 Fikret lite danssugen   Vackra Helene med Tony torrboll

 Kolla in lasses min, fråganär bara vem den pekar på ;))

Linus å Anita  Såå söta
Anita försöker komma undan kameran,men lyckas inte så bra ;) 


Ni ser vart klotet går, och det bliev strike Nära skjuter ingen hare ;)

 Mina tre favoritbrudar gjorde kvällen oförglömlig <3

 Anita & Eva

 Järngänget ;) så kul vi hade!!  Mamma och son

 Fotbollsbruden Gunitha poserar med lagkamratena bakom sig ;))


Idag är det paartyy ;)

Lämnade filippa på dagis imorse, gud man ser hur kul hon tycker det är, hon stortrivs.
Skönt att bara va hemma och inte behöva tänka på nått, ligga och följa alla serier på tvn ;) "våra bästa år" I like.
Fast slöa så mycket ska jag nog inte göra, måste passa på och städa lite idag me, laga lite god mat oxå, har inte riktigt bestämt mig vad det blir, köttfärs ska det bli iallafall, antingen lasagne eller köttfärsås. Åt en så supergod köttfärsås hos min moster helene häromdagen, var bara såå god, men den kan jag inte återskapa, så det får nog bli lasagne och sallad.

Ja vet ni, henka och jag ska göra stan idag, det händer inte allt för ofta. Han behöver lite kläder, eller inte lite mycket. Typ ett par nya jeans, t-shirtar, tjockträjor, vinterjacka allt inför vintern, så älskling ta med dig stora plånboken ;)
Det ända jag ska köpa är ett par strumpbyxor till ikväll och kanske något fint halsband, skulle även vilja ha någon fin ögonskugga, brukar ju inte använda ögonskugga, men någongång är det ju fint, även på mig ;)

Efter stan blir det å hämta filippa på dagis och sen skynda hem och hoppa in i duschen. För ikväll är det personalfest på eurobowl, tre rätters med bowling, ska bli superkul. Men jag måste ju försvara min vinst sen förra året då jag dominerade totalt ;) haha, nja det kanske jag inte gjorde men jag vann iallafall, Affe kom väll typ 5 pinnar bakom, så han är mitt största hot. Så håll tummarna för mig ikväll nu ;)

Dagens outfit blir min svarta tröjkläning som är inköpt från Gina Tricot med svarta strumpbyxor och svarta stövlar.
Ska vara uppe på jobbet vid kl 18 och hålla Tina och Helene sällskap iväntan på att de som låser ska bli klara, tror middagen serveras vid kl 8. Åh jag längtar redan till oxfilén, mums ;)
Jag lovar att lägga in kort från ikväll, det vill ni inte missa, både Lasse och Eva kommer ju vara där, de två som alltid blir fullast ;)  haha

Nae nu ska jag börja med maten, blir lasagne och sallad, då blir henka glad!!

Pease and love

Ps. Idag är det bara 12 dagar kvar tills vi åker till Tunisien ;) LÄNGTAR!!

Jag som så gärna vill spela....

Har skadat mitt knä, är så ledsen. Det va på träningen i torsdags, under en övning, skulle springa ner i hörnet och hämta bollen och vända upp och in med bollen på mål. Och mitt i vändningen blir det tvärstop och en liten vridning i knät. Helvete va ont det gjorde, så det var bara på med ispåse och bandage. Tränaren tror det kan va uttänjt ledband, för jag provade att spela matchen i söndags för det kändes nämligen bättre men redan på uppvärmningen börja verken komma men envis som jag är startade jag matchen, men blev inte långvarig, halva första perioden spelade jag tills jag bröt, gjorde för ont. Så det blev ju  bara tre backar kvar, det blir ju alldeles för jobbigt. Så jag blev så frusterad när jag såg hur mycket de behövde en back till, men det gick bara inte.
Så igår ringde jag till Medicin centrum för att boka tid hos en knäspecialist, men tjurkäringen som svara hade väll inte fått sig nått på länge. Jag citerar " jaha har du varit hos oss förut? - eh nae det har jag inte...hon blir tyst några sekunder och säger "det är fullbokat två veckor framöver till båda våra läkare, det finns ju ingen knäspecialist, båda är ju bra på knän.    -Jaha sa jag, när finns det tid då? " ja du får ringa igen på måndag v.44 kl 08.00 så kan du få en tid.
Man kännde sig inte välkommen för fem öre.
Så det är väll bara och vänta tills dess, får ta och vila knät i två veckor :( snyft.
Men hoppas verkligen inte det är nått allvarligt, så jag kan spela några matcher i serien och ge gärnet fullt ut.

Idag fyllde min älskade mormor år, hon är rena lammköttet, 64 bast ;))
Sandra och jag hade bestämt att vi skulle fira henne imorn, men jag åkte dit en sväng redan i dag efter jag hämtat filippa på dagis, och det är inget jag ångrar, för jag fick en supergod räkmacka ;) mums
Men vi åker dit imorn me, men då ska ju hela gänget dit, jag, henka, filippa, sandra, magnus och maximillian, ja just det mamma ska såklart oxå me, henne får man ju inte glömma, då jälvar ;))
Sandra och jag har köpt 12 garnnystan, så hon håller sig väl sysselsatt, och så blev det tre nya knivar, för det behäver hon verkligen ;) hennes knivar är sen 70-talet ;) så jag hoppas hon blir glad.

Nae gott folk nu ska jag se S.O.S Familj, herregud vilka ungjävlar asså, jag hoppas verkligen inte att man betedde sig så när man va yngre, ifall jag va allt för jävlig så ber jag om ursäkt, det ska aldrig hända igen ;) hihi.

Peace and cake ;)

Jag har tagit mitt förnuft till fånga ;)

och ska börja spela innebandy igen ;) är verkligen supersugen, ska bi jätte kul. Träning redan idag, ganska trista tider 20.30-22, men det gör inget.  Får se hur mycket jag önskar så här första gången jag tränar på typ 5år om man bortser från skolgympan ;) där det måste påpekas att jag gjorde mål ett mål när vi spelade innebandy ;)

mitt andra förnuft jag tagit till fånga är att vi bokade resa till tunisien och den avgår från kungsängen den 29/10 kl 17.45 ska bli riktigt skönt med lite sol och bad, härligt...
 Hotell Merhaba Beach, Fyr stjärningt
  

Nu ska jag hoppa in i duschen, jobbet väntar, 09.30.19.4 sen träning ;)
have a nice day ;)

RSS 2.0