Badhuset

Idag var filippa, maximillian, jag, sandra å magnus på badhuset, det va jätte roligt. Filippa var helt vild i vattnet, jag vet inte hur många gånger hon ramlade och slog sig lr hamnade under ytan, men va gjorde det, upp igen bara....
Rutchkana var nog roligast och fika stunden besående av päron dricka och en negerboll, mums ;)
Nästan tre timmar va vi där, kom vid halv 9.....sandra sa då åker vi dit tidigt kl 8, ja okej sa jag, satte kl på 7 och tog bussen 07.45 och va inne vi badhuset ett par minuter över, innan jag kliver av bussen ringer sandra och säger vi blir lite sena, jasså, okej men jag väntar, typ 20 min senare kom dom,. hahaha men det gjorde inget, kul va det ialla fall. Det får vi göra om snart igen, det kan bli våran tisdagsaktivitet varannan tisdag ;)

     

    

    

Efter badet tog vi en promenad till Mc donalds där filippa och jag åt lite käk.
Sen gick vi upp till helene å emma, på vägen upp somnade filippa efter en dag på badet.
Vi fikade på winerbröd, gott i gott gott. Vi satt på altanen, det va jätte varm, kändes som sommar igen.
Det blev lite för varmt så vi gick in och satte oss, då hittade filippa helenes glasögon, ååh vilken snygging.....

   Familjens genin ;) såå söta!!

Premiärseger

Djurgår´n vann seriepremiären igårkväll med 2-1 mot Luleå på "hovet", vilket drag det va på läktarn det kändes nästan som man satt mitt ibland dom. Som filippa skulle sagt: "Heja Heja Heja djurgår´n" ;))
SM-guld SM-guld SM-guld... SM-guld SM-guld ;))

Filippa busar med Emma å Helene

Idag har filippa å jag varit på vift. Tog bussen in 10.45 för att träffa mamma, vi gick till frissan där mormor gjorde sig fin med bruna å blonda slingor, medans vi vänta på mormor gick vi till mc donalds och käka lunch.
Vi tog en promenad hem till mormor och fikade lite, men sen skulle mormor hem till olle å laga raggmunk som han hade beställt. Så vi tog ytterligare en promenad till Emma å Helene, så idag har jag motionerat för all framtid ;))
Emma va på körskolan för teorilektion, så kl 18 åkte vi å hämta henne. Så nu busar Emma å filippa i hennes säng, filippa har nog aldrig haft så kul ;) " Emma sitta här, titta magen" ;) va rolig hon är
Vi har nu tagit ett släktfoto, jag lovar ni ska få se ;) men ni får inte skratta, haha

   
   
Henka kommer och hämtar oss snart om kanske en halvtimma.

Imorn ska filippa va på dagis till kl 16 då vi ska å träffa sara ( en gammal kompis från högstadiet) på stan och ta en fika och kanske shoppa lite, vi har en förmåga å göra det hon och jag ;)) Ja just det va en sväng på stan efter jobbet medans jag vänta på bussen, köpte en jätte snygg träja som jag ska ha på personalfesten den 17/10, ska bli kul, tacokväll,gott.

Det blev en lång dag....

Igår bar det av till katrineholm för inventering på . Så mange och jag åkte kl 08.00 dit, kom fram vid en 08.45.
Gick runt och kolla läget lite i butiken, nytt och fräsht. Men så liten den var, rena drömmen att inventera om man jämför med vårat . Vi hade vällt inte tänkt att stanna såå länge, men eftersom vi inte hade brottom hem så stannade vi tills vi inte behövdes mer, bilen stannade i kummelby 22.30.
M hade tagit hjälp av katrineholms juniorhockey, men jag vet inte vad man ska säga, om det va kidsen eller deras föräldrar som räknade sämst. Det va helt otroligt va ofukuserade de var, de räknade fel hela tiden, blev tillsagda att räkna om flera sektioner men även efter omräkning stämnde det iallafall inte, helt otroligt. Tycker att man ska ta några andra som hjälper till, typ PRO ;)) Tar man hjälp av sånna som är typ 12-18 år så tröttnar det ju efter ett par timmar.

Lunch åt mange jag å micke på ett hak som hette barken, asgod kebabtallrik, mums ;) smörgåstårtan senare på kvällen satt inte helt fel heller...

Vi åkte därifrån typ 21.45.....Ja just det vet ni vad, på väg hem stod lastbilar längst vägen, och efter ett tad såg vi varför, det låg en hjort i vägkanten, det va väldigt häftigt att se, jätte stor och fin va den....

Imorn ska jag jobba 9.30-16.00 därefter ska jag ner och se sylvia, nu måste de vinna, om nu alla juniorer kan ta det på allvar. Efter matchen ska vi ut till blacka och fira magnus, var på stan förut och köpte en present, de jag ville köpa hade inte kommit ut ännu, så det blev nått annat, kan berätta imorn vad jag köpt....
Hoppas på lite gott fika oxå ;))

Ha det gott

Veckan som gått....

I lördags jobbade jag till 16 sen åkte släkten till linköping, min lilla kusin fyllde 5år, det är helt otroligt, han som bara vägde 670gram när han föddes är nu mellan golv å tak, en riktig vilde ;) Det var trevligt med god mat (varm smörgåstårta) och trevliga mäniskor. När vi satt där kläckte min mamma å moster ut den kloka idéen att åka hem till moster och ha det lite trevligt med en drink eller två ;) så jag hängde på och det blev en lyckad kväll, emma och totte var oxå där, vi sjöng singstar och drack goda drinkar på päron vodka och jägermaister, det va mums.
Det blev lite för mycket för mamma så hon däckade ganska tidigt ;)) 
hahahahahahaha..........................mamma kommer slakta mig nu ;))

Igår var jag och filippa hos anna och hälsade på,  
det va mysigt, vi åt god fruktsallad och snackade lite skit ;))
Det får vi snart göra om igen <3

Idag är det fotografering på dagis men tyvärr bara till en katalog, 
senare i vinter ska de ta kort igen så man får styckbilder som man kan ge till släkten ;) 
om det är någon som vill ha förstås ;)

Förra veckan hade vi inventering på jobbet 7.30-23.00 det var faktist ganska kul emot va det brukar vara,det gick mycket smidigare nu när vi har ett annat arbetsätt, så imorgon ska jag och magnus till katrinehom och inventera  där, magnus bror är varuhuschef där och de behövde lite hjälp, det är nyöppnat och inte alls lika stort som vårat.

Nae nu måste jag laga mat,är jätte hungrig, henka kommer snart, han har varit och spelat tennis....det blir fläskfilé, klyftpotatis, en god sås och sallad, mums ;))

Ps. Bilden på mamma är arrangerad ;)) hon var inte så värst full, torrisen ;)  vägrade sjunga i singstar micken




Forever21.com- I like

Har hittat en jätte fin plånbok som jag bara gilliar såå mycketoch bara måste ha, kostar 15,80 $ =  ca.100kr men sen kostar ju frakten en hel del eftersom det är från USA men jag kan ju passa på och köpa lite kläder oxå ;)) syrran kan säkert shoppa loss lite me ;)

Busfabriken

Hej bloggen, har visst glömt bort dig lite, förlåt, ska bli bättre på att uppdatera ;)
I helgen hade vi tjej besök hemma hos oss, av min kusin evelina i egen hög person, hon sov hos oss lördagnatt, det va kul. och på söndagen bestämde vi oss för att åka till busfabriken, där vi även var i onsdags ;)

     

     
 Haha nerbrottad   Familjens nya stjärnskott ;)

   
 Vilopaus med dricka och chips


I lördags var emma barnvakt åt filippa några timmar medans jag jobbade, tusen tack <3

   - Filippa nu går du ner så du inte ramlar ;))

I söndags va filippa, jag, helene och emma på fotboll, tyvärr blev det förlust, men henka gjorde mål och det va kul.... Ännu roligare var att filippa hittade en kompis, Inez ;)) så söta de var....

RSS 2.0