Jag som så gärna vill spela....

Har skadat mitt knä, är så ledsen. Det va på träningen i torsdags, under en övning, skulle springa ner i hörnet och hämta bollen och vända upp och in med bollen på mål. Och mitt i vändningen blir det tvärstop och en liten vridning i knät. Helvete va ont det gjorde, så det var bara på med ispåse och bandage. Tränaren tror det kan va uttänjt ledband, för jag provade att spela matchen i söndags för det kändes nämligen bättre men redan på uppvärmningen börja verken komma men envis som jag är startade jag matchen, men blev inte långvarig, halva första perioden spelade jag tills jag bröt, gjorde för ont. Så det blev ju  bara tre backar kvar, det blir ju alldeles för jobbigt. Så jag blev så frusterad när jag såg hur mycket de behövde en back till, men det gick bara inte.
Så igår ringde jag till Medicin centrum för att boka tid hos en knäspecialist, men tjurkäringen som svara hade väll inte fått sig nått på länge. Jag citerar " jaha har du varit hos oss förut? - eh nae det har jag inte...hon blir tyst några sekunder och säger "det är fullbokat två veckor framöver till båda våra läkare, det finns ju ingen knäspecialist, båda är ju bra på knän.    -Jaha sa jag, när finns det tid då? " ja du får ringa igen på måndag v.44 kl 08.00 så kan du få en tid.
Man kännde sig inte välkommen för fem öre.
Så det är väll bara och vänta tills dess, får ta och vila knät i två veckor :( snyft.
Men hoppas verkligen inte det är nått allvarligt, så jag kan spela några matcher i serien och ge gärnet fullt ut.

Idag fyllde min älskade mormor år, hon är rena lammköttet, 64 bast ;))
Sandra och jag hade bestämt att vi skulle fira henne imorn, men jag åkte dit en sväng redan i dag efter jag hämtat filippa på dagis, och det är inget jag ångrar, för jag fick en supergod räkmacka ;) mums
Men vi åker dit imorn me, men då ska ju hela gänget dit, jag, henka, filippa, sandra, magnus och maximillian, ja just det mamma ska såklart oxå me, henne får man ju inte glömma, då jälvar ;))
Sandra och jag har köpt 12 garnnystan, så hon håller sig väl sysselsatt, och så blev det tre nya knivar, för det behäver hon verkligen ;) hennes knivar är sen 70-talet ;) så jag hoppas hon blir glad.

Nae gott folk nu ska jag se S.O.S Familj, herregud vilka ungjävlar asså, jag hoppas verkligen inte att man betedde sig så när man va yngre, ifall jag va allt för jävlig så ber jag om ursäkt, det ska aldrig hända igen ;) hihi.

Peace and cake ;)

Kommentarer
Postat av: moster Helene

Ja gumman jag hoppas du bli bättre i knäet snart..så du kan vara med på innebandyn.....

å hoppas även att din syster blir bra i ljummsken snart så hon oxå kan vara med å lira lite bandyL



Hon får helt enkelt inte åka å storhandla på ett tag..heheheh det kan Mange göra,han har ju slutat med fotboll nu.så ha´n behöver ju inte vara rädd för att sträcka sej,,,så han får tänka på sin kära sambo nuu äntligen har börjat träna....hehehehe



hoppas ni blir bra snart.........kramar Helene



ps,,,hälsa mormor

2008-10-15 @ 12:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0