Stan med Anna

Fick ett sms från anna igår eftermidda, hon fråga om jag ville göra stan ;)
Självklart ville jag det, alltid lika kul att träffa henne. Vi shoppade lite, jag köpte julklapp till min älskade syster å svåger ;) ni kommer bli såå glada ;) Sen köpte jag strumpbyxor till lördag å ny mascara.
Sen va vi ju självklart på systemet å köpte en flaska av nån lila likör, såg jättegod ut, smakade svartavinbär, passaionsfrukt å lime, mums, hoppas det blir gott ;)

Idag är det jobb 9.30-18. Känns sådär, har lite annat att göra inför imorn, men får fixa det ikväll istället. Efter jobbet måste jag gå till hemköp å handla allt, har en låång lista med massa mums ;)
Maten till ikväll har henka bestämt, gissa vad, plankstek ;) gott men lite pilligt att göra, men va gör man inte för sin älskade ;) så det ska bli gott...

Nu ska jag gå in och göra den sista piffen innan vi ska åka ;)
ha en bra dag!!

11-3

I söndags va det dags för match igen. Fick ju sluta lite tidigare, helene, emma å alex kom å hämtade mig halv 3.Snällt.
Lika nervös som alltid, från att jag kom dit tills matchen börjat var jag väll å kissa fem gånger ;) helt otroligt.
Inte som att jag va nog nervös inför matchen klämmer Vesa (min tränare) ur sig att angelica å agge ska spela forwards tillsammans, jag bara VA?? ska jag? så då blev jag ju 10 gånger nervösare.....
Men det va nog bland det roligaste jag gjort, va verkligen kul att spela på topp ;)
Gjorde tyvärr inga mål men en jävligt snygg pass som relaterade till mål, ;)) Supersnyggt mål!! Så nu har jag en assistpoäng me ;) haha, hoppas målen kommer nästa match, skulle vara en skön känsla. Matchen slutade 11-3 ;) härlig seger.
Tyvärr är ju nästa match på söndag kl 12.30 då jag inte kan va me för att jag jobbar till 16, skit oxå. Nån som vill jobba säg bara till ;))

Idag har filippa å jag bara varit hemma å slappat, skönt.
Har faktist inte bara slappat. Tvättat två maskiner tvätt, skruvat ihop vardagsrumsbordet å lagat mat såklart ;)
Diskat som jag lovade mig själv att jag skulle göra idag blev tyvärr inte av, så det måste jag bara göra imorn ;)
Filippa ska till dagis imorn, så då får det bli röja loss här hemma till på lördag, då mina  bästa kompisar kommer hit på ett försenat födelsedagsparty- det blir singstar för hela slanten med god bål å mjölkdrinkar på "medori" tror jag det heter ;)) Ska bli så kul, jag längtar ;)
Just det helene tack för igår, men skulle jag kunna låna 80-talsskivan på lördag? <3

Jobbar fredag, lördag å söndag. Så söndag blir det nog en lätt baksmälla ;) hihi.
ha det bra!!


Äntligen har den kommit ;)

Igår va Carina å jag på Babyland å hämta vagnen, jättefin. På kvällen åkte vi till Ida (Staffans dotter) på mingelkväll i hennes nya lokal,på Nygatan. Idadesign heter hennes företag. Hon gör bla illustrationer, webbdesign, grafiskdesign, logotyper, reklam, bildbehandling & formgivning. Hon är verkligen jätte duktig, gjort många kända hemsidor.
Det va en trevlig kväll med god mingelmat ;) Lycka till! Som sagt www.idadesign.se

Idag va Henka, Filippa å jag på Ikea och köpte lite skit, bla, nytt vardagsrumsbord, grå getfäll till vagnen, ljus...
Svängde förbi henköp på vägen hem för att köpa lite fredagssvull som jag ska ta med till Anna sen, Filippa å jag åker dit  om några timmar, ska se idol och snacka lite skit, har ju inte träffats på länge ;) ska bli super kul...

Här har ni den nya vagnen....Va tycks?






Det enda problemet är att jag nu har två vagnar, har ju den andra Emmaljuga me, city cross.
Ska lägga ut den på blocket nu tänkte jag, wish me luck....
 

Helgen består av jobb, både lördga å söndag 09.3-16.00 å 10.3-16.00
Men på söndag har ja match kl 15.30 så jag måste gå vid 14-14.30. Hoppas bara brudarna går med på det ;) men det tror jag, de har ju Linus me som kan sitta i kassan om det krisar.

Resultat av shoppingrundan

Va ju på stan med min älskade gravida syster ;) va trevligt, det första hon sa, -jag är hungrig, okej sa jag vart vill du äta då?(Dum fråga) gissa vad hon svara, MCDONALDS såklart, och som alla vet ska man inte säga emot en gravid kvinna ;) så Mc donalds blev det, vi tog en varsin lilla meny, syrra bjöd, vi säger att det är en försenad födelsedagspresent ;) okej tack! Vi åt och det va gott, när jag nästan va klar med mina pommes, va sandra klar med allt, -öh vad kostar en mellan pomme? jag vet inte typ 15:- - okej kan du gå och köpa en? självklart ;) så det stämmer gravida kvinnor äter mer ;) haha hon är så rolig syster min ;)
Lite shopping blev det innan personalmötet, som va mindre roligt, fick information om våra nya kreditkort vi ska börja med på torsdag. Som idioter i kassan ska vi sitta och fråga varje kund "har du öb-kort?, Vill du ha öb-kort?, vill du ha 10%? skaffa öbkort.......blääää!

Idag började jag 12.00 skönt. Efter vi lämnat Filippa på dagis åkte jag å sola,skönt.
Och för att fördriva tiden lite gick jag en sväng på stan, idag igen, hittade lite mer till filippa men inget till mig :(
Så det här kom jag hem med.....Filippa älskade "Hello Kitty" tröjan, den är som en tunika som man kan ha strumpyxor under, så söt.



Innan Filippa somnade tog ja kort på hennes nya kläder, och då ville ju såklart  hon oxå ta kort. Så det fick hon, å här är resultatet ;) ni får skratta ;)
 

Tyvärr rinde de inte från Babyland idag,sa faktist tisdag, så imorn måste de ringa. Det tar väll inte mer än tre dagar å skicka från Uppsala.
Nu ska jag titta klart på filmen, Get shorty på 6:an, ganska bra faktist, så god natt!!

Köpt en Emmaljunga scooter

Det hela började förra veckan när jag satt i kassan på jobbet och ser en mamma med vagn gå förbi, blev helt kär i hennes vagn, och tänkte den ska jag ha ;) Så i fredgas åkte vi till Babyland för att köpa den, men den fanns så klart inte hemma, just den färgen jag ville ha, och beställa hem den tog typ 4-5 veckor och så länge ville jag inte vänta. Men snäll som han va killen som hjälpte oss, ringde Uppsalas Babyland där det fanns en hemma, blev överlycklig, kommer imorgon, längtar ;) Den är bara såå fin, svart, rosa/grårutig. Bild på vagnen kommer i morn, det går inte kopiera från Emmaljungas hemsida, tyvärr. Men fotograferar den så fort jag har den hemma ;)

 
Filippa leker snällt inne på Babyland ;)


Igår unnade sig Filippa ett fotbad, i diskhoven med badskum ;)



Jag citerar - Mamma e Filippas fot då, borta......


Där ä Filippas fot ;) så himla söt man kan va då...


Idag ska jag och syster min göra stan, vi ska shoppa som aldrig förr, utan barn ;)
Jag har inte varit på stan på jättelänge, så jag är i behov av att shoppa lite, både jag och Filippa behöver massa nytt.
Till Filippa ska jag köpa vinterjacka, termobyxor, stövlar, byxor, tröjor....ehh jag behöver köpa allt. Så det blir inte billigt ;)
Till mig själv skulle jag behöva köpa baskläder, linnen och så, ett par jeans skulle jag med vilja ha , tycker det är så svårt att hitta några som sitter perfekt, vi får se vad jag kommer hem med sen.
Mormor ska ta hand om filippa efter att Henka åkte till Stockholm i morse för att gå på ett division-1 möte och se matchen mella div-1södra och div-1norra U-20. Det är två ifrån sylvia som ska vara med, tror det va Timmy å Armin.
Så min älskade mormor ska ha Filippa sen från 16 till henka kommer hem vid 18.30....tack mormor!

Nu ska Filippa och jag äta lite lunch och sen sova midda. Hon vaknade ganska tidigt imorse, Henka gick ju upp halv 8 och då vaknade hon av att klockan ringde. Så hon är ganska trött redan nu, halv 8 är tidigt för filippa ;)
Nu tänker Sandra, vilken dröm om ändå Maximillian kunde sova så länge ;) han vaknar typ 05-06...haha.

Sandras mage börjar växa nu, den är så gullig <3


Restultatet av tisdagens brödbak





Ser det inte bara såå gott ut ;) Jag har faktist lite talang ;)


Det finns bara ett lag i stockholm


  

  

  

  


Bättre sent än aldrig....

Vi kom hem från Tunisien i onsdagskväll, det va en efterlängtad resa, skönt  med sol och bad.
Vi gjorde lite allt möjligt, va på "caravan tour" vi red kamel, häst och åsna, va riktigt kul faktist, lite läskigt.
Bilderna får berätta mer, det va hur som helst en underbar resa med min lilla familj;)

     
     
    
     
 

     
   
       
     
       
   
 


Igår va det min 23-årsdag, alltid lika roligt att fylla år.
Jag fick faktist en liten tjuvstart i onsdags hos carina(min svärmor) å staffan.
Det va så roligt, vi kom dit och skulle äta middag, när jag kommer in känner jag lukten av potatismos, och tänkte dirket, åh va gott potatismot å falukorv va gott, men kanske inte på min födelsedag ;)
Men så va inte fallet, utan hon bad mig öppna mitt paket, för vi skulle använda det till middagen och då föll poletten ner, plankstek, vi ska äta plankstek å jag har fått plankor ;)) jag blev så glad och maten va så god, så nu kommer plankstek bli våran nya fredagsmiddag. Tack snälla ni <3
Och i lördags va det tjuvstart nr.2, Singstar hos helene. Va riktigt trevligt. Fredrik (helenes pojkvän), jimmy, emma,totte, alexandra(en tjej i mitt lag) jag , henka å filippa va där.
Vi sjöng hela kvällen och hade det jätte kul. Jag fick en super fin blomma. Tack <3

Över till gårdagen och den såg ut som följande.
*Kollade på herrarna match innan våran egen startade 15.30. Men vilken skit match vi gjorde, ledde med 3-2 inför andra perioden och de gör två skit mål, riktiga tur mål, så 4-3 iför sista perioden, de gör ett snabbt mål till 5-3. och då jävlar belv vi förbannade och kämpade och gjorde 5-4 målet när det va några minuter kvar men hann tyvärr inte ikapp :(
Det va ingen motivation alls i laget och jag va inte på topp, kändes som inte benen hängde med, ska nog aldrig mer dricka dan innan match mer ;) Och känner nu att jag bara vill att det ska bli tisdag så man får träna lite, ar ju inte tränat på 2 veckor, så nu jävlar ska det bli andra bullar, vinst nästa vecka ;)
* Dagen fortsatte med pasta carbonara och tårta med Mamma, mormor, Helene, emma, henka å filippa så klart ;) Det va jätte trevligt.Fick en blommbucket av mormor, presentkort av mamma på HM och en soda stream av henka å filippa+ utlandsresan såklart ;)
 Både mamma å henka hade köpt tårta, så det finns jätte mycket tårta kvar, så nån som är tårtasugen är det bara att komma hit ;))

Idag är jag ledig liksom imorn då jag och carina ska baka bröd ;) hon har en special limpa, supergod.
Jobbar onsdag, torsdag, lördag å söndag, ska bli kul att jobba igen, träffa alla trevliga arbetskamrater ;) ironi ;)
Vissa har man ju längtat efter, ni vet vilka ni är ;)

Ja just det Jag åFilippa va hos Carina å Staffan och bakade pepparkakor i lördags med Tuva å Meja ( staffans barnbarn)
Filippa älskar Tuva å Meja. Alla tre fick en fin guldig burk som de fick lägga sina pepparkakor i.

Ska åka å hämta filippa på dagis nu, herrå ;))

RSS 2.0