Shopping tajm ;)

Godmorgon!
Vaknade ganska tidigt idag sådär en halv 8 när filippa hoppade på magen och ville se bollibompa, vilket hon självklart fick. Medans hon satt och kolla på teven gick jag in i duschen tänkte nämligen åka ner på stan och klippa mig, luggen är jätte lång. När man väl har tagit sig tid och ork att åka ner till stan kan man ju köpa lite nya vårkläder till Filippa men har även tänkt att försöka hitta ett par nya jeans till mig själv också, jag är verkligen i behov av ett par.
Men innan vi åker ner till stan, ska jag övningsköra lite, Henka och jag har kommit överens om att vi ska köra en timme minst  2ggr i veckan, så jag kommer igång och kan lite innan jag skriver in mig på körskolan, har tänkt att ta en intensivkurs på Helens körskola. Mitt mål ärr att ha körkortet till sommarn, när Filippa börjar på förskola så man slipper ta bussen dit. Hoppas verkligen målet är realistist, men det tror jag. Skulle vara så himla skönt att bara kunna ta bilen dit man vill och slippa tjata på Henka att han ska skjutsa mig.

Nu ska jag ut på vägarna så jag rekomenderar er att hålla er inne ;))
ha det bra!
Kram

Jaha då hade även jag blogg då!!

Jag va ju bara tvungen att skaffa en blogg, efter har följt min svägerskas blogg en längre tid nu och hört hennes och svärmors tjat att ävenjag ska skaffa en så har jag nu kommit till skott.
Syrran skapade en blogg tidigare idag och ringde kort där efter och bad mig eller snarare tvingade mig att gå in och läsa hennes första inlägg vilket jag självklart gjorde direkt, det va mycket roligt att läsa så jag skapade en egen med nästan samma namn ;)
Och så ska man underhålla den regelbundet med nya inlägg och bilder, som jag ska försöka göra så ofta jag kan.
Har började jobba  lite smått igen efter 13månaders mammaledighet, är faktist riktigt roligt.
Så sista tiden har det blivit en del (har ju annars bara helger) så det blir ju lite klirr i kassan, vilket går åt när man har barn, det sötaste lilla charmtroll man kan tänka sig som kräver mycket uppmärksamhet och kärlek. Älskar ju att shoppa kläder till henne vilket det blir en del av, men som tur är har man ju mamma, mormor och svärmor som inte kan motså alla super fina barnkläder och roliga leksaker som hon pekar på.

Mhm vad gör man en kväll som denna så?,klev av bussen vid kl 19 (jobba till kl 18) och då va det raka vägen upp till svärmor och hämta det lilla busfröt som lekt med farmor en stund på kvällen, det blir att hon få ha filippa en del på kvällen när jag jobbar och henka tränar, vilket filippa älskar och vill knappt gå hem och jag är henne evigt tacksam.

Just nu sitter jag här och skriver medans jag slänger ett öga på teven där det är hockey som gäller.
Filippa ligger och sover på pappas bröst, det ser jätte mysigt ut.
Ska lägga in henne i sängen snart när jag själv ska gå och sova, är jätte trött, nej måste hänga upp tvätten först kom jag på, puh vad trist, men det måste göras...

Nae nu kommer jag inte på nått roligt att skriva så jag lägger mig och funderar lite och återkommer en annan dag!!
God natt, Angelica


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0