Filippa inviger jacuzzin :)


Heldag i lekparken

Vi har haft en jätte skön dag i lekparken idag. Stekte ett gäng pannkakor och tog med till lunch, med jordgubbar på såklart :) De skulle kunna vara i lekparken hela dagarna, de älskar det verkligen!! Eftermiddag/kvällen har varit lugn, har tvättat en massa. Vi väntar nämligen besök på söndag så nu är sängkläderna rena och de kan komma! Just nu: Hockey. Hoppas ni har det bra och önskar er en riktigt GLAD PÅSK :)


Strandpremiär...

...och årets första badbarn :)


Det går undan

Bjuder på några bilder från lördagens bus i lekparken!


Våfflor dagen till ära!

Vi har precis mumsat i oss massa våfflor. Jaa eller övriga familjen har gjort det, jag fick dessa två hjärtan ;) Men de måste betyda att de va såå goda?! Eftersom jag inte fick tag på någon färdigmix här så googlar jag fram ett recept, och ack så goda de blev. Men äkta smör och vaniljsocker ;) perfekt frasiga, så aldrig mer halv fabrikat!! Barnen är ute på gården och far igen och jag sitter på bänken i solen. Nu blir det hopprepstävlig ;) KUL!!


Lekparken är kul

I tisdags va det Röd dag här på Malta och skolan stäng! Så då begav vi oss till lekparken. Och de älskar det, de har så roligt. Inte minst när pappa busar med dem. Gustaf fick Henka att lyfta upp han och dunka i basketkorgen flera gånger och vilken lycka, jaa ni ser ju bilden :) Annars är gungorna och rutchkanan favoriter!


Solen tar vill jag lova!

Det är så härligt att vara ute på gården i solen och leka med barnen nu. Solen är varm och skön. Och det är bäst man smörjer sig. Grannen kom och klappade mig på axeln och sa: wow you are already brown. Aa det va jag visst när jag gick in och kollade i spegeln ;) En underbar tid nu och framöver...


Efter 1,3 mils powerwalk...

...unnade vi oss en varsin glass med en underbar utsikt. Vi satt och bara njöt och lät solen strålar steka mot våra kinder! Underbart va det...


We are going on a bear hunt

I fredags hade Filippa uppvisning av en skolpjäs. De va jätte duktiga allihop :) We are going on a bearhunt är det samma som moraträsks Nu ska vi ut på tigerjakt :) Filippa har övat på sången varje dag här hemma och hon var så stolt när hon kom ut från showen!
Lite svårt att få bra bilder när det sitter massa folk framför med så här fina va de :)


Hoppas jag fixar't :)

Ikväll är det svärfar som bjuder på mat. Eller han betalar och jag lagar den ;) haha!! Blir entrecote, ungsrostade grönsaker och hemmagjord bearnaissås. Där till min prövning, har inte gjort det sen restaurangskolan. Men det ska nog gå bra :)
Idag har vi varit på The point och shoppas lite, ätit, fikat och så har barnen fått busa av sig i leklandet där. Härlig dag! Hoppas ni har en fin lördag.


Valletta fram och tillbaka...

Ojojoj idag har vi powerwalkat till Valletta och tillbaka. 1,5MIL!! Jag är galet stolt över mig själv. Man känner sig så nöjd när det är gjort och helt slut. Mina ben är som överkokt spagetti och morgondagens träningsverk vågar jag inte ens tänka på. Och enligt Henka ska vi på't igen imorn. Får nog fejka en skada om jag ska komma undan det ;)


Bildregn

Och så en massa härliga bilder från våran dag ute i de sköna. Minst lika varm dag som igår. En promenad till lekparken för massa bus och fika :)

känner ni igen pappa och dotter i backen?

klädda i sverigekläder dagen till ära.

Blir man inte bara så sugen på ett dopp i det turkosa vattnet?

Katterna njuter av varann och solens strålar

Spring i benen :)

Härliga balutta bay!

Barnen fortsätter buset ute på gården

och jag sitter i dörröppningen och håller span :)

Solen är snart på väg ner bakom huset och jag ska bege mig in och hänga tvätt

och fixa kvällens mat som blir en carbonara, mums!

Hoppas eran söndag varit bra!


Valet på Malta är avgjort!

Det blev maktskifte efter 16 år. Och jag kan säga det är kalabalik på gatorna. Vi har varit ute och gått och lekt i lekparken hela dagen. Folk tutar, spelar hög musik, smäller bomber, tänder bengaler och super, haha :) Tänk er studenten hemma gånger 10!! En härlig folkfest men en galen sådan.


Busbarnen!

Vilken härlig dag vi haft det. Stålande sol och hela 24 grader i skuggan och 28 grader i solen. Jag har bildbevis till dig Carina som inte trodde mig förut. Vi njuter som bara den. Min nästa är full av fräknar och solhattarna på barnen är på! Solskyddsfaktor måste inhandlas :) För att undvika solsting så går vi snart in för att se lite hockey och sen lördagsgodis och melodifestivalen :) härliga lördag!

Soligt är det tycker Filippa :)

Våra fina palmer, love them!

Och så bildbevis på dagens temperaturer!

Helt underbart!


Gustaf ett och två tar sig en tur ;-)


En helt vanlig dag efter plugget...

...lite stek i rutchkanan och hopp på studsmattan! Det är så härligt att vara ute på gården och barnen får busa loss och jag sitta på bänken och se mina troll och bara njuta. Solen är här för att stanna, love it!!

 


Bio-Röjar Ralf...

...eller Wreck it Ralph som den heter här nere :) Filippa och jag var och såg den igår. Faktisk rolig, vi fick några skrattanfall några gånger :)
Medans vi var på bio tog Henka och Gustaf en promenad till lekparken, va tänkt. Men bara efter en stund så somnade han sött i vagnen. Och istället så köpte Henka sig en färskpressad juice och satte sig på en parkbänk och njöt av solens strålar. En underbar dag!


RSS 2.0