Våfflor dagen till ära!

Vi har precis mumsat i oss massa våfflor. Jaa eller övriga familjen har gjort det, jag fick dessa två hjärtan ;) Men de måste betyda att de va såå goda?! Eftersom jag inte fick tag på någon färdigmix här så googlar jag fram ett recept, och ack så goda de blev. Men äkta smör och vaniljsocker ;) perfekt frasiga, så aldrig mer halv fabrikat!! Barnen är ute på gården och far igen och jag sitter på bänken i solen. Nu blir det hopprepstävlig ;) KUL!!


Kommentarer
Postat av: PETER

Härligt snart slut på husfriden Särskolan i Kårtorp har hämtat ut sina biljetter och undrar om det finns någon värme på malta ? Är shorts ett plagg som funkar nu ? eller ska jag ta med vinterjackan ?

2013-03-25 @ 14:59:12
Postat av: Angelica

Sv: Jaa du Peter vi förbereder oss mentalt inför söndag här!! Det har varit underbart väder här en tid nu och ska ligga runt 18-20 nästa vecka med. Tycker absolut du ska ta med dig shorts. Jag menar vinterjacka och långbrallor har du ju på dig från Sverige om du skulle frysa. Men du är väll Viking? :) kommer säkert behöva en tjocktröja på kvällarna. Och glöm inte badshortsen, för det blir badprämiär, om du vågar?

2013-03-25 @ 15:08:21
Postat av: PETER

Självklart ska vi bada om jag så ska hugga upp en vak , Men det kanske inte behövs :)kan man tänka sig att vi kan dra till blue lagoon så jag får se det innan det blir proppat med turister.Det går väl båtar dit ?

2013-03-25 @ 15:39:18
Postat av: Anonym

Sv. Nae isvak behöver du verkligen inte hugga! Det ligger runt 20-21 grader i vattnet så det är väll du van vid från eran pool ;) Ska kolla upp när båtarna till blue lagoon börjar gå, hoppas de har börjat men det är tveksamt eftersom turistsäsongen inte börjat riktigt än, men ska höra med sightseeing guiderna får vi se! I värsta fall får du väll simma lr hyra en egen båt ;)

2013-03-25 @ 15:48:14
Postat av: Carina och staffan

Ja visst är det gott med våfflor.Staffan hade gjort våfflor i kväll,när inte jag var hemma, en del måste ju arbeta.

2013-03-25 @ 22:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0