Smygfirar lite

Idag har vi firat Gustaf 3-årsdag en vecka förtidigt. Allt för att syrra med familj skulle kunna va med :) Han blev överlycklig för alla paket! Jag hade kokat köttgryta och gjort chessecake med lemoncurd, hallon och blåbär, mums!! En helt perfekt och härlig söndag :)


Så mycket bus och så mycket kärlek!

Mina troll

Hej på er där ute! Hoppas allt är bra med er själv mår jag toppen, det är fredag och jag fick tre tusen påök på lönen :) lycklig!! Ville bara kika in och visa två bilder på mina troll. Filippas klassfoto, blev jättefin! Och mitt lilla busfrö :) 
Önskar er en trevlig helg!! :)
Fysett

I måndags var jag med min morbrors fru Tina till gymmet för lite zumba. Och jag gillade det, de va kanonkul! :) Så igår va de dags att inta gymavdelningen. Så fick en lektion om hur alla maskiner funkar. Så nu jävlar är jag igång med träningen! Köpte ett årskort så nu finns de ingen återvändo :) Beach 2014 here we come! 


Gårdagens Ullared!!

Så grymt nöjd efter gårdagens shopping i ullared. Hittade verkligen jätte mycket jag ville ha. Massor i vår inredningsstil :) Känner redan nu att jag vill boka in en ny resa till jul. Köpa alla julklappar till alla på en gång och slippa flänga runt o stressa på stan dagarna innan som jag alltid annars gör! Barnen är jätte glada här över sina nya sparkcyklar, alla fina kläder o pysselgrejer det känns kul :) För en gångskull hittade jag även lite saker till mig själv, brukar aldrig ens kolla men de blev lite. Bl.a. Snygga träningskläder (från barnavdelningen) haha och en snygg stickad tröja o en sjal som jag bara älskar! Och strumpor o trosor såklart :) Så som sagt, mycket nöjd med gårdagen!


Girls night

Har haft en grymt rolig kväll/natt med mina älskade vänner Diana och Carro! Förmys hemma hos mig och sen utgång! Musiken va ju under all kritik men sällskapet, de bästa!! <3

 

RSS 2.0