Filippa på kalas för Ana

Filippas kompis Selma, hennes pappa Patrik fick klä ut sig lite och körde
ett nummer av gangnam style :)
Clara hans fru sa att hon aldrig hade sätt han dansa i hela sitt liv.
Så de va kul att han bjöd på sig själv.
Ni ser ju va Clara skrattar på bildet ovanför, tjejen på stolen!!
Sen va det gamlingarnas tur att uppträda lite :)
De körde de där ryska tanterna som va med i eurovision förra året :)
Och på sista bilden har vi födelsedagsbarnet Ana
 
Föresten så fick filippa ett till inbjudningskort häromdagen.
Denna gång är det Stefan som fyller år.
Och det är en riktig rikemansunge ;) haha!
De kör jordens största Lamboginhi. Kalaset är på Hilton hotell i Portomaso.
Hilton=Maltas dyratse och finaste hotell så de ska bli väldigt spännande.
 
Barnen sover söt sen länge så nu ska jag
gå ner och lägga mig i soffan och se en film.
Mys kvällen...

6km powerwalk-check✔

Det är så härligt att promenera längst strandpromenaden. Sen att man hamnade på mint och fick i sig en god lunch är ju inte heller helt fel :) När kidsen har somnat ska jag göra mina mag- och rumpövningar. Snart är ju badsäsongen här hos oss!


Kalashelg

I går var det dags att gå kalas för både Gustaf och Filippa.
Det är så att lilla syster Kay går i Gustafs klass och storasyster Ana går i Filippas klass.
Så kl 14-16 var Gustaf på Melita Gardens i Attard på kalas.
Malteserna kan ju det här med kalas vill jag lova.
Ingen slår ju Alessandros men det va pampigt det här det.
Det va underhållare för hela slanten.
Allt från Tingeling och Barnie till Rapunzel ;)
Gustaf var lite avståndstagande till en början men han släppte loss han med sen.
 

Bilder från Anas kalas som filippa var på kommer imorgon, cliffhanger :)
Nu ropar soffan på mig! Ha en trevlig kväll allesammans

1 mil powerwalk-check✔

Är just hemkommen från en jädra powerwalk. Henka kör hårt med mig, puh! Men det är kul för det ger resultat. Har minskat två hål på skärpet :)
Målet idag va att köpa nya pjuck. Och de hittade vi båda två så nu kommer det gå undan må ni tro!


Bus i lekparken!

Idag efter dagis och skola och lite mellis i magen så gick vi bort till lekparken. Gud va det är poppis att gå dit. De tycker det är jätte kul. Efter vi hade lekt en stund så kom det en dotter och pappa med en radiostyrd bil man kunde åka i. Snälla som det va så fick Gustaf åka några varv men sen när det va tjejens tur igen, herregud! Stackarn han blev galen. Den pojken ÄLSKAR bilar!! Det är bara börja spara nu till en röd Lamborghini till hans 18-årsdag ;)


Ser Valletta från takterassen


Både frukost och lunch på mint, LYX!

Igår tog Isabelle o jag en lång fika på Mint, blev både frukost och lunch och en lite dessert, de unnade jag mig bara för att jag skulle promenera hem :)


Fina grannar

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Här har vi det bra, det rullar på. I Lördags flyttade vi in i huset och uppackningen är i full gång. Man har visst mer saker än vad man tror, phu!!
Idag när jag stod vid spisen och lagade köttgryta så ringer det på dörren, reagerade inte först men sen knackade det och då sprang vi och öppnade, det va grannfamiljen som hälsade oss välkomna med en falska vin, hur snällt som helst. Det finns tre hus till på våran gård, i det ena huset bor det en svensk familj som just flyttat in där pappan heter Henric Andersson (galet jag vet) och har två barn, en flicka på 4,5år och en son på 2år. Det andra huset bor det en engelsk familj, det va den som hälsade oss välkomna. De har en flicka som är 6år och en pojke på 2år. Vilket sammanträffande, så himla roligt. Ja i det sista huset bor det en pensionerad tant :) haha! Filippa och Gustaf hörde att barnen va ute o lekte så de ville ju me ut, slängde i sig maten o sprang ut. Åh jösses va roligt de hade. Så där lär de lekas varje dag. Känns jätte roligt, här kommer vi nog trivas :)
För övrigt så anlände svärfar till Malta igår och kom förbi och sa hej förut. Han meddelade även att det tog 15 minuter att promenera från oss till Balutta Bay, vilket ligger precis mellan St Julians o Sliema. Gissa om jag är glad. Då är det inte långt till mina favorit ställen och favorit vänner här på Malta. Lyckan är total!!


❤Underbara Malta o min sötaste prinsessa❤


Idag blir det vårt

Tre våningar, barnen får egna rum, takterass med jacuzzi, tre badrum, skolan rakt över gatan, 2 kilometer till St Julians o Sliema... Som vi här längtat!!


❤☀Ett år på Malta☀❤


Filippas skolfoton är här


Mys med mina bästa tjejer!

Idag har jag haft egentid med Anna, Diana och sötaste Tuva. Det är faktiskt skönt att komma bort själv ibland, utan barn. Några timmar för sig sjävl med finaste vännerna! Köpte med mig grejer så vi slängde ihop en kycklingsallad och Anna bjöd på goda bullar :) Dom är så saknade mina vänner när vi är på Malta. Men vet ni, vi bestämde att de skulle komma ner i maj o hälsa på oss. Det ser jag verkligen fram emot, några härliga dagar med mina brudar. Sol, bad och goda drinkar :)


Nyårskrubb o nyårsbarn :)


RSS 2.0