Blä, sjukstuga igen ;(

Nu är inte bara filippa sjuk utan jag också, fy fan va jobbigt. Snoret rinner oavbrutet, halsen ömmar å huvudet dunkar, känns som det ska sprängas. Henka kom hem med en lilla menyn med chesseburgare, cola å vitlörksdip, var så himla hungrig men det va helt onödigt, kännde ingen smak alls, kunde lika gärna ätit bajs ;)) så kan det va.
Lördag, Söndag är det jobb som gäller, hoppas det går bra med tanke på min sjukdom,. Ska kurera mig med lite glass å maränger  sen då mår jag säkert bättre sen.
Ha en bra dag allesammans!!

Festfylld vecka

I torsdags va det Tinas tur att fylla, 35 år, eller  "tjutju" (27) som hon själv skulle sagt, hahaha....
Det va mysigt med smörgåstårta å glass, mums. Fick mig en lätt solbränna också, härligt ;)
Filippa tycker om att leka med mina kusiner, lite goa bilder på släkten min ;)

           
       

I Söndags var det konfirmation i Borgskyrka, det va jimmy som va ute efter paketen den här gången, hihi ;))
Det va trevligt men himla segt i kyrkan, 1 ½ timma, tänk dig själv. Men väl hemma hos matsa va det kul, gott med smörgåstårta, mums, mamma jag och mormor gjorde dom i lördags, kul med handarbete.
Söndagen blev uppdelad, så när vi varit på konfirmationsfest så blev det 80-årskalas hos carina, henkas mormor fyllde. Missade ju tyvärr den goda tropiska plankan de beställt, men jag å filippa kom perfekt till tårtan, mums.
Vi hade köpt glas till Linnea för hade hon önskat sig så hon blev glad.

Igår jobbade jag 9.30-19.4 + en timma personalmöte, mycket va bra, lasse tjatade till sig så han slapp dra ner 50-60 timmar i veckan för då skulle nog jag rykt så det va tur ;) Annars visade han körsheman, hur dagarna skulle se ut och vilket arbete som skulle göras, ja just det undersökningen som gjordes för några månader sen på jobbet var mycket bra, nästan alla kunder va nöjda typ 97-98% tycket det mesta va bra, kul.

Idag har filippa och jag varit uppe hos carina en sväng, sen gick vi hem och åt så nu sover filippa skönt i soffan. Henka jobbar men när han kommer hem ska vi åka till Linnea å fika, det är ju idag hon fyller å har namnsdag, ha roligt att ha namnsdag på sin födelsedag ;))         

RSS 2.0