En heldag med mormor

Idag vaknade vi kl 08.55 när Sandra ringe ;) Det va bra att hon gjorde det annars vet jag inte hur länge vi sovit...
Hon skulle fråga om jag kunde jobba åt henne på torsdag och självklart kan jag det. Hon har så himla ont överallt, foglossning och allt va det heter. Tycker så synd om henne, hoppas verkligen hon får havanskapspenning så hon får vila sig innan det är dags. Vi längtar nog alla efter lilla Molly..
     Filippa och jag tog bussen in till mormor kl 11, jag stannade och köpte med mig grejer till lunch. Väl franne hos mormor tillagade jag pannbiff med potatis, morötter och gräddsås. Det va supergott och till fikat fick vi påskmust, dammsugare å mazariner, kunde inte bli bättre, Filippa åt två dammsugare den lilla gottegrisen ;)
Filippa ligger just nu å sover, hon sov igen middag idag så hon somnade på bussen hem förut och ligger fortfarande å sover, hoppas hon sover hela natten, skulle va jätte skönt. Kan jag diska och plocka lite.
     Imorgon vet jag inte riktigt hur jag ska göra, Sandra ville att vi skulle komma å hälsa på men mamma och mormor kunde inte så jag tänkte att kan ta det nästa vecka när alla kan följa med. Skulle ju verkligen behöva åka till tippen och slänga tidningar + å inhandla lite mat och sånt. Så jag får nog slå en singnal till syrran sen....

Nu ska ja väll ta tag i disken som henka struntade i igår *grr*  och sen slänga mig i soffan ;)
Lite bilder från dagen...
  Filippa ger tusse en godmorgon kram å puss, Tusse har sovit två dagar i rad vid mina fötter, jätte mysigt. Annars vill han väll ut/in två gånger per natt. Skönt att inte behöva gå upp å öppna...
   Filippa sitter å tittar på barnen som leker på dagiset inunder
Vilken tillgjord min ;)

Ha det!

Han är hemma ;)

Gissa om jag är glad, över 25 timmar va han borta. Vilken lättnad när han kom springande runt husknuten när jag ropade på han. Henka ska vi inte tala om han blir helt nojjig när han inte kommer hem på länge, han blev verkligen jätte glad å lättad. Han tror ju alltid det värsta. Så nu kan ha fokusera 100% på matchen i kväll mot Åtvidaberg om han nu skulle spela en stund eller två ;)

Vi kom precis hem, har ju som bekant varit hos Sandra å gänget å hälsat på idag, va sköjj, spöa henne på kort oxå ;) haha. Mamma å Börje kom dit på eftermiddan och fikade, dom hade med sig semeltårta, mums.
Vi fick alla massa med fina kläder som hon köpt i Thailand, Tack snälla.
Efter det fick Filippa och jag skjuts av Börje in till stan där jag mötte upp Carina, vi åkte till lekhuset för att inhandla presenter till Ida. Carina köpte Pippilångstrumpkläder med peruk, accesoarer, film och en Hello Kitty hoppboll. Jag köpte en Hello Kitty sparkcykel, tror hon kommer bli jätteglad det lilla trollet ;)

Satte precis på risvatten, Filippa och jag är jätte hungriga. Det blir stekt fisk me ris, hollandaiessås å rivna morötter, eller okej jag erkänner det är fiskpinnar ;) Jag fråga hur många Filippa ville ha, 50stycken vill jag ha, haha det va så roligt att höra, finns ju tyvärr bara 16 stycken i paketet ;) Jag vet inte hur många man äter, vad säger du Sandra? 4-5 stycken lr?
Aja hur som helst gott ska det bli. Nu kokar vattnet så det är väll bäst att lägga i riset.
Love and Peace

Var är du?

Tusse har fortfarande inte kommit hem, han har varit borta jätte länge nu, sen fem i går. Vi är oroliga, Henka har varit uppe två gånger i natt och kollat efter han. Han blir helt nojig när han inte kommer. Jävla hund jävel som skrämde honom, fan ta grannarna om han inte kommer hem. Hoppas verkligen han kommer snart....

Maximillian är här och leker med Filippa. Sandra och Magnus är på banken, de kommer och hämtar oss snart för vidare färd till Skärblacka där en god lunch väntar, Makaroner och korv, kan det bli bättre ;)
Senare på eftermiddan ska jag och Filippa in till stan å träffa Carina för inhandling av present till Ida som fyller på lördag. Jobbar ju resten av veckan så idag är sista chansen. Så jag har en fullspäckad dag framför mig.
Nu tänkte jag klä på barnen och gå ut i snön en stund innan dom kommer....Åka pulka ;)
Ha en härlig dag i solen


Jobbardag

Idag har jag jobbat å Filippa har varit på dagis. Carina va å hämta oss förut, jättesnällt, tack.
När vi kom hem satte vi oss och åt, Filippa fick min tahimat som blev över sen lunchen, hon gillar verkligen sån mat.
När vi sitter i soffan och jag pratar med Sandra i telefonen hör jag en hund skälla å en katt mjaua. Jag sprang till dörren och då springer grannens jävla hund förbi och jagar Tussse. Vet dom va koppel är eller? Det är ju inte första gången den springer hit å skrämmer Tusse, en gång i somras skrmäde han upp Tusse i ett träd och kom inte ner på jätte länge. Vi får se när han kommer hem den här gången...Fan kan man inte ta hand om ett djur ska man fan inte ha nått heller...
 Så här ser det ut på altanen, jävla hund asså, hur vågar han jaga bort min Tusse. *grrr*

 Nu sitter jag å Filippa i soffan och tittar på Unga mödrar. Henka kommer snart från träningen....
Imorgon ska vi åka ut till Skärblacka och hälsa på gänget därute. Ska blir kul, har inte varit där på länge, Maximillian och Filippa har bestämt över telefonen att de ska leka imorgon, Tisdag ;) Får se om Mamma ska med ut oxå, har ju inte träffat henne på länge, kom ju hem från Tahiland. Ska nog ta med mig kameran och fota lit.
Resten av veckan är det jobb och jobb. Onsdag, Torsdag å Fredag till halv 8 ledig lördag då vi ska till Stockholm och sen jobba Söndag ;) Jippie vilken härlig vecka ;)
Nu står Filippa och tjatar om att hon vill se Teletabies, segaste barnprogramet i hela världen, så det kan hon glömma, för i kväll ska jag se på tv:n ;)
Ha en trevlig kväll


Vad vill jag?!

Idag har vi varit ute och åkt med Staffan. Vi har varit och kollat på tomt och hus. Tomten ligger i Svärtinge och hus har vi inte riktigt bestämt oss för än. Byggfirma som gygger husen har vi kommit i kontakt med genom Sylvia å Ronny Magnusson. Vi har åkt runt och kollat på olika hus som de byggt lite här och där. Väldigt fina allihoppa, nu ska vi bara komma överens om vilket vi vill ha och om tomten i Svärtinge är nått för oss?!
I början kände jag tvärnej men nu har jag tänkt, sätt hur det är och hört att det är bra där ute och så långt ut är det ju heller inte, 1,1 mil in till stan.
Så varför inte?! Får tänka nu över helgen om jag ska bli en Svärtingetjej ;) på måndag ska vi ge svar om tomten.
Vad tycker ni??

Annars idag har vi inte gjort så mycket, va på Maxi och åt lunch förut när vi va ute och åkte. Va gott. Jag ät Tacotallrik, Staffan Thaibuffe & Henka Kycling me rotfruktsgratäng. Filippa fick äta när vi kom hem för hon låg och sov när vi va där, hon fick Spagetti me köttfärsås. Just nu är vi bara hemma å väntar att Henka ska komma hem från träningen med lite fredagsmys. Filippa vill gå bort till hästarna och mata dom med knäcke och morot, så varför inte. Sitter ju bara här och latar oss ändå. Ska bara byta blöja på Filippa för jag känner att hon har bajsat ;) fråga Helene vad hon tycker det luktar ;)
    Imorgon ska jag jobba 9.30-16.00. På söndag ville Tina byta så jag bilr ledig då och får jobba hennes Söndag nästa Söndag. Det va bra för mig me, för då kan jag vara med på sista matchen, visst att den är mot Solfjäderstaden, laget som ligger 1:a i serien och kommer förmodligen att vinna men fan vad jag ska kämpa, det gick så bra på träningen i går. Ni anar inte hur peppad å glad man blir när man får höra "Bra Agge,Bra"  " Gud va du kämpar" " Bra brytning" o.s.v blev super glad i går, så nu ska jag ge mig fan på att ge allt i sista matchen,så håll tummarna ;)
   Nästa lördag ska vi ju upp till 08:orna och fira Ida som fyller 3år, tyvärr kan vi inte sova över eftersom jag jobbar på söndagen.Utan vi får komma tidigt och åka hem sent. Vi får kul ändå hoppas jag.....

Ha en super mysig fredagkväll.
Kram

Jag fastnade vid datan ;)

Haha, det har inte blivit någon mat. Jag sitter fortfarande kvar här ;)
Filippa somnade för en halvtimma sen i sin sackosäck. Men kaksmulor i hela ansiktet.
Så då orkade jag inte laga nån mat, det är inte speciellt kul att laga mat åt sig själv bara. Därför tänkte jag att jag skickar ett sms till Henka och ber honom köpa med nån mat med hem, eftersom jag nu blivit döö hungrig...
    Just nu sitter jag och tittar på "halv åtta hos mig" och det är nån galen vegitarian som ska laga cormbiff å cornkycling, ser ut som hundmat om jag får referera Helge Skoog ;)
Nae nu har jag inget mer å göra vid datan, har läst allas bloggar, kollat in hemnet å så har Emma loggat ut så nu tänker jag slänga mig i soffan och lata mig ;)
  Sitter och tittar på film och äter ballerina ;) En halv timma senare ser det ut såhär...
  Sover som en stock med kaksmulor runt munnen <3
God Natt

I`m back

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag men har kännt mig som värsta buissnesgirl ;) haha
Men har jobbat en hel del och i helgen har vi harft 08-orna på besök. Vi firade Carina som fyllde år och Jennie och dom firade Henka lite sent, men bättre sent än aldrig. Vi skulle haft Singstar-kväll så att dom kunde vara barnfria för en gång skull,men Jennie tyckte det va så jobbigt att ta ut det från jacket så det blev inget. Jag hade ju bara köpt typ 100 cider och massa snacks men men det får ja spara till en anna gång, som Sandra sa  till den 17 juni ;) hihi. Trevligt va det iallafall.

Vi åt god middag tre gånger, lördag lunch potatisgratäng, kyclingfilé me tzasiki, mums.
Middag gjorde jag å Rebecca varm smörgåstårta, super god blev den, som vanligt *skryt skryt*

Söndag lunch blev det Köttfärslimpa som jag också gjorde ;)


På tal om annat, eller jag vet inteom jag ska ta upp det, blir så arg. Melodifestivalen.

Jag förstår inte hur Operakärringen kunde vinna, får spy på allt skrikande. Usch.

Det fanns ju många andra som skulle vunnit istället. Typ Måns, Sarah Dawn Finer. Men men det är väll sånt man får leva med, kommer stänga av radion varje gång den kommer iallafall, den lär ju spelas typ fem ggr om dagen.

Filippa saknar sin mormor, som för tillfället befinner sig i Thailand, har varit där i 11 dagar nu och har fyra kvar. Har pratat med henne en gång. Jag skulle också vilja vara i värmen. Men idag har det faktist varit skönt ute, solen har skinit och det
har varit typ 5 grader. Riktigt vårväder, man känner att sommaren är på väg... Men som sagt hon kommer ju hem snart igen, ska bli roligt att träffa henne.
Jag vet en sak hon köpt till Filippa, en Leviskjol, hihi, så gulligt, hoppas hon kan ha den, hon sa att det va lite svårt med storlekarna. Men det blir säker bra. Ses snart älskade Mamma/mormor.

Imorgon ska vi på utvecklingsamtal kl 9. Ska blir spännande å kul. Sen ska jag till Emma och hälsa på. Blir vid halv 10-10, hoppas hon är vaken då den lilla sömntutan ;)
Sen är ju tyvärr träningen inställd pga att vi inte blir så många. Men istället läste jag just på vår hemsida att vi skulle åka till Finspång och kolla på match istället kl 20, ska bli kul och det kommer ge erfarenhet oxå.

Nu börjar min mage å kurra ska gå och göra någon god mat, några förslag??
Om ni undrar sitter Filippa och tittar på Teletabies, det är bra då kan jag få laga mat å diska ifred. Annars vill hon gärna vara med ;)
Kanske skriver lite senare. Kram så länge


Favoriten just nu....

Den låten som går varm i min mobil just nu är Nickelback-Gotta Be Somebody.
Tycker den är väldigt bra. Den måste ni bara avnjuta...

Idag har jag varit med Emma, spelat WII och varit på promenad med Alex hundar. Riktiga sötnosar.
Sen hämtade jag  Filippa på dagis kl 4, vi gick ner en sväng på stan, Filippa somnade i en 10 minuter.
Det va perfekt då han jag kolla på lite kläder, hittade en tröja jag ska ha på mig imorn, köpte faktist en på "new yorker", en som jag föreslog till Helene igår, men nej nej, den dög ju inte ;) hihi.
Så den köte jag, en svart med lite fint paljettmönster på, den får duga till imorn. Köpte även ett långt svart linne, det är bra att ha. Nu sitter Filippa och tittar på Lilla sjöjungfrun, är helt såld på Sebastian och Blunder ;)
Jag ska passa på och laga lite käk och diska lite. Sen blir det väll popcorn till Let´s Dance.
     Imorn är det jobbardag igen, har varit ledig några dagar, skönt. Efter jobbet är det ju som bekant avskedsfest för Affe. Bowling å mat, jag tog kycklingfilé, potatisgratäng å limesås. Tyckte limesås lät lite spännande, hoppas den är god.
Nae plikten kallar, ha en mysig fredakväll för de ska jag ha ;)

Långpromenad

Henka lämnade filippa på dagis för en timma sedan. Jag ska åka in till Emma och ta en promenad upp till Alex för att gå ut med lilla Casey, hennes vovve. Sen skulle jag tänka mig att vi går till Helene, alltid lika trevligt.
Måste ju hitta nått att ha på mig imorn oxå, får ta en varv på stan sen igen, nått måste det ju finnas.
Hämta Filippa gör jag lite tidigare idag, blir kanske kl halv tre-tre.
      Nu ska jag hoppa in i duchen så jag inte missar bussen, shit det rimmade ;) Så finulig jag är, det måste jag fått från min syster ;) Ha en trevlig dag speciellt du Sandra som har turen att få sitte i hi


Hankie Pankie my love <3

 
  
  
Per Henric Leopold Andersson även kallad Henka ;)
Vi har varit tillsammans i snart 8 år hajar ni, helt otroligt länge. Men underbat härligt, tillsammans har vi vår lilla prinsessa Filippa Madeléne Andersson 2 år och 2 månader. Vi längtar efter ett litet syskon till henne....
Ett hus är vi på jakt efter också, så det hoppas jag vi hittar snart, nytt eller begangnat.
Ålskar er mest av allt. Ni är bäst. <3

Röj på stan

Idag har Filippa och jag varit på stan med Emma å Helene.
Det va ju rena röjet på Drottningatan, spelade massa gamla schlager från stora högtalare.
Alkogubbarna dansade på gatan, va kul å se ;) Så kunde man även göra olika aktiviteter inne på Linden.
Värsta schlager yran asså.
Huvudsakliga ärendet till att vi gick på stan va att Helene skulle hitta sig en festblåsa, men det gick inte så bra, fanns ingen som passade frun i smaken ;) Jag hittade inget heller, får väll ta på mig en gammal trasa på lördag.
      Sen fick Helene å Emma för sig att gå in och boka kryssning, hon bokade 2 hyttar á 4 personer, så 8 stycken ska hon få ihop, Emma, Helene, Alex å tydligen jag är dom som är klara. Hon skulle fråga Tina å Helene också, Gunitha kanske vill me me. Får hon inte ihop 8 st kunde man avboka. Eftersom hon hade stamkort så blev hytterna gratis och då betalar man bara 60kr för bussen till å från Stockholm och mat såklart. Så det är ju super billigt. Så vi får ses hur det blir med den saker, det är en söndag så det är väll vi och Rut 72 bast med Helga 74 bast ;) haha
          Vi tog bussen hem kl 15 för jag va tvungen att hämta träningskläder å klubbor.
Ska in igen till Helene snart, hon får ta hand om Filippa när jag åker till träningen, så kommer Henka å hämtar henne sen. Min träning börjar kl 20 och Henkas slutar kl 20 så det blir inte så länge.
Hon älskar ju att vara hos Helene me alla djur, orm, fiskar å katt ;)

  Filippa inne på Lindex, hon stod säkert i en kvart och titta på alla fina halsband, ringar å armband, helt fashinerad. Vi gick in på HM å köpte ett  halsband å amrband till Filippa.
Hon betalade själv, men hon skulle ju inte gå därifrån sen inte, blev helt tokig."Titta halsband mamma titta halsband".
Men efter några arga skrik gick vi till nästa affär ;)

Nu ska vi gå till bussen, hoppas Helene har kommit hem ;) Får slå en pling....


Den blev super god

Har nu ätit min varma smörgåstårta, smakade mums.
 
Hade ingen vanlig ost så jag smulade lite fetaost istället, blev lika gott det.
Medans jag diskade och laga mat så lekte Filippa affär/restaurang. Hon ställde sig bakom sin spis i köket och stekte pannkakor.
Sen ropade hon: "Mamma köpa pannkaka" Jaha hur mycket kostar det då säger jag. "En krona" Jasså det va billigt. Så hon fick en krona och så gav jag en krona i dricks ;) 

                                                                   
                                         Filippa en riktig kock och försäljare, precis som sin mamma *ler*
                                                                  
                                                           Filippa busar lite i soffan innan vi ska sova

Nu sitter vi och tittar på Efterlyst, ska gå in och lägga mig snart, är jätte trött.
God Natt


Skönt att va hemma

Just nu sitter jag och Filippa och tittar på tv, ska äta lite mat snart, ska göra en varm smörgåstårta nu. Gott,blev jätte sugen på det förut ;) Med bacon, champinjoner och cream fraich, mums.
       Henka missar det , han står just nu på "sydvallen"  och väntar på avspark mot Assyriska, träningsmatch. Hoppas de vinner idag även fats halva laget är skadat. Får se om mungiporna pekar neråt eller uppåt när han kommer hem sen ;)
      Jag han inte med någon shopping idag, det tog så långt tid på banken. Får ta en sväng imorn.
På banken gick det bra, tror jag,det kändes som det. får svar på Tisdag om vi får lånelöfte. 
      Idag har vi ngen träning p.g.a att de håller på och förbereda inför melodifestivalen i helgen, vi hade tänkt åka skridskor på "bollis" men det verkar inte som det blir nått, tyvärr. Får ta med mig Emma å Filippa någon dag så får hon lära mig åka på killgrillor ;) det är ju så lätt säger hon, men kan inte tänka mig det, utan taggar och allt ;) Vi får se ;)

Nae nu kurrar det i magen, skriver lite senare.
Kram Kram


Ps. Har hittat massa olika hus jag blivit  förtjust  i nu.

Så nu får vi se vad som händer, om banken godkänner oss. Hoppas Hoppas.
Kanske det blir ett alldeles eget hus....


Sitter och drömmer mig bort....

www.varsasvillan.se/detaljer.asp?prod_id=64

Har blivit helt kär i det här huset. Om man kunde trolla eller vinna några miljoner skulle jag bo i det här huset nu.
Det är verkligen jätte fint. Tänk att få välja helt själv hur man vill ha det och bara njuta av livet i ett underbart hus.
Skulle drömmen kunna bli sann??

Sitter och tittar på Oprah som idag har Will Smith som gäst. De pratar om allt från veckopeng till sjukdommar.
Personer som dom två som är snuskigt rika skulle väll kunna skänka mig en tre-fyra miljoner ;)
De skulle inte märkas på deras bankonton, eller va tycker ni? Haha.
Hur som helst skulle jag vilja ha det här huset, skulle det inte gå att jag just får det här huset så kan jag nöja mig med något annat ;) hihi.

Nu ska jag tillaga mig lite lunch, får se vad det blir, kanske spagetti å köttfärsås, mums.
Sen ska henka och jag in till stan, göra lite ärenden, gud va viktig jag lät där ;) haha.
Ska passa på å köpa nått snyggt att ha på mig på lördag då det är bowling och midda med jobbet, vi ska tacka av Affe som slutar på Söndag, tråkigt att det slutade så.
Ska nog lyckas ta lite kort på lördagkväll som jag kan lägga ut ;)
Ha en bra dag.
 Mitt lilla busfrö är på dagis


RSS 2.0