Charmtrollet Gustaf!

I torsdags fick jag även ett mejl om att få välja dagisfoto på Gustaf och det va svårt, många va fina! Men jag valde de han smilade mest på :) 

Finfrämmande!

Idag har min lillebror Oscar och Ingmari varit här och fikat och skämt bort barnen med lite fina paket! Och jag hade gjort citronmarängpajer i portionsformar och de va så goda :) Det är verkligen en favorit! Och det va Ingmari som gjorde de när vi va små så det är hennes förtjänst att jag älskar det! Känns verkligen jätte bra att vara hemma i Sverige igen och ha våra nära och kära inom en mils radie <3 Underbart!


Zumba

God kväll där ute!
Idag har Filippa varit med mig och kört zumba :) Jag sa åt henne att vi kunde stå lite på sidan så hon kunde sätta sig ner ifall hon tröttnade men icke. Hon ställde sig längst fram i mitten och körde järnet hela passet och hade bara tid att dricka en gång. Hon älskade de det. Så nu lär jag inte bli av med henne :) Men har sagt åt henne att är hon snäll så kanske hon får följa med igen. Tanterna och även instruktören tyckte hon va jätte duktig och att det va kul att hon va med :) Mysigt med lite egentid och kanon att kunna förena nytta ned nöje! Tummen upp 
Titta så taggad hon såg ut :)

Och nu sover de sött sen länge och jag
ligger här och ser Hollywood fruar på ipaden och på teven såg vi just Djurgården krossa Södertälje! Återigen, tummen upp!!

Grattis älskade busfrö på 3-årsdagen!

Idag är ingen vanlig dag för det är Gustaf födelsedag. Och de har vi firat med henkas familj. Gustaf fick en jätte fin tågbana med massa roligs tillbehör och en legobyggsats med 'plains' och han blev så glad! Vi har även avnjutit en god fläskfilé gryta me champinjoner och till fikat två mumsiga citronmarängpajer :) Äre kalas så äre! Får köra lite extra hårt på zumban imorn :) haha!
Njut nu alla där ute av söndagskvällen, imorn är det ny vecka med nya tag!
RSS 2.0