I bakartagen

Här bakas det pepparkakor för fullt och det luktar ljuvligt här hemma. Filippa sa, Mamma va roligt vi har, vilken dag. Du är snällast mamma! Det värmer vill jag lova.


Kommentarer
Postat av: carina Staffan

Sötnosar.

2013-12-04 @ 11:39:36
Postat av: Catarina Sjöqvist

Hej
Jag skriver till dig i egenskap av säljare för POMPdeLUX Norrköping.
Kanske har du hört talas om POMPdeLUX?
POMPdeLUX är ett danskt klädmärke som genom Home Shopping arrangemang säljer barnkläder med hög kvalité inspirerat från vuxenmodet men designat på ett sätt som låter barn vara barn. Allt till ett fördelaktigt pris.

Jag blev förälskad i kläderna för några år sedan och har själv stått som värdinna några gånger. Nu har jag tagit steget att själv bli säljare och för första gången på flera år har POMPdeLUX en säljare i Norrköping.

Nu behöver jag all hjälp jag kan få att nå ut i Norrköping. Om du, precis som jag är tokig i barnkläder så skulle jag bli jätte glad om du ville sprida mitt "budskap" vidare. Jag finns på Facebook, där hittar du mig på min sida POMPdeLUX Norrköping. Du hittar också alla mina kontaktuppgifter på www.pompdelux.com om det skulle vara så att du själv är intresserad av att stå värdinna för ett arrangemang.
Som värdinna får man 5% av arrangemangets totala försäljningsbelopp i rabatt på sin egen order.

Jag tar med mig hela kollektionen hem till dig och du och dina vänner kan klämma och känna, mixa och matcha i den takt som ni vill.

POMPdeLUX har kollektionssläpp två gånger per år, en vår/sommar kollektion och en höst/vinter kollektion. Varje kollektion säljs under totalt 12 veckor. Alla kläder är dessutom fria från gifter och produceras under kontrollerade former. Något som betyder mycket för mig personligen.

Tack för att du tog dig tid att läsa detta.

Passar samtidigt på att önska en God och härlig jul.

//Catarina Sjöqvist

2013-12-15 @ 21:52:52
URL: http://www.pompdelux.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0