Filippa och Lea

Idag som alla andra dagar de senare veckorna är det ljuvligt ute. Inte ett moln, strålande sol med en skugga på 21-25 grader. Varm svensk sommar!

Gustaf somnade på henkas bröst förut till en mindre roande match ;) så då gick Filippa och jag ut på gården och lekte. Och snabbt kom Lea ut och gjorde oss sällskap. Massa bus. Sen tog Filippa fram sina kulor och då berättade jag att de kulorna med små prickar på kallades fågelägg. Och då skulle de såklart göra ett fågelbo till dem :) jättefint blev det! Därefter blev de sååå varma och bad om vatten i sina vattenflaskor. Då kom
de ju på att det va superkul att spruta vatten på varann. Av med kläderna och vattenkriget va ett faktum :) så härligt att se dem leka!


Kommentarer
Postat av: tessan

Hallå igen, vi har kollat lite på datum och vi kommer att åka hem i början på Maj. Det är inte så att Henka ska hem tillSverige så vi kan köra tjejhäng. Robban kommer behöva jobba i Mariestad så jag funderar på att åka ensam. Blir det tokigt om vi kommer om dina barn fortfarande går på skolan/dagis?? På återseende, vi kanske skulle boka en skypetid? Kram

2013-04-15 @ 13:40:21
Postat av: Angelica

Men tja på dig Tessan, trevligt ;)
Jo men visst vet du, han år i Sverige 19-26Maj och ska ta över huset. Så då får ni gärna komma hit absolut skulle va superkul! Barnen går ju i skolan 08.20-14.20 men det gör ju inget!
Men vi kan ju höras på Skype nåndag,Henka är ju inne fördes mesta så det är bara attslå en pling ;) Kram

2013-04-15 @ 14:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0