Ännu en underbar dag

Vi är nyss hemkomna från en 1,3mils PW, han tar kol på mig min älskling ;) haha! Vi har ett varmt och härligt väder idag med, varmast i år!! Nu har jag degat i soffan framför ett program "halv åtta hos mig" och det är nu dags att ta tag i att hänga tvätt och städa i ordning lite i allmänhet för ikväll kommer henkas vän Patricio hit till Malta på besök och då väntas grill och fotboll :) Hoppas ni ha en bra dag mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Jenny Yttring

Hej på dig inspirerande människa!
Jag har hittat din blogg när jag googlade på andra svenskar som tagit steget och förverkligat sina drömmar. Jag har haft en gnagande dröm sedan flera år tillbaka att faktiskt våga skaffa mig ett boende för mig och min lilla familj..men från dröm till verklighet..varför ska det vara så svårt..grr!

Jag har kollat i ditt arkiv och sett att ni ungefär samtidigt som oss, byggde hus. Bor ni kvar där och bor växelvis på Malta? Eller har ni sålt huset och bor enbart på Malta?

Om ni bor kvar i Sverige, hur ofta åker ni till Malta?

Hur tog ni steget, vad var det avgörande liksom?

Fungerar det bra med era jobb?

Min son ska börja skolan nästa år, och din dotter Filippa går redan i skolan..en svensk eller engelsk skola?

Åh så många frågor, men jag vill så gärna ha svar, för jag håller på att bli galen av att inte veta.

Jag skulle bli så glad om du bara skriva ett par rader tillbaka. Eller publicera att inlägg om hur det var när ni tog steget, för jag är säker på att det är många med mig som vill veta:-)

Tack för en grymt härlig blogg!
Kramar från Jenny i Järna

2013-04-10 @ 11:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0