Blue Lagoon

Ligger här i sängen helt själv och har just tittat på fyra avsnitt av 'Robins' så sjukt roligt!! Henka är borta på casinot med Stenis och Jimmy och spelar en pokerturnering som startade idag och förhoppningsvis slutar på söndag då med Henka som vinnare ;-) håller tummen hårt.
Idag har jag och barnen varit med Isabelle och jasmin på stranden och busat och badat. Riktigt skönt i vattnet nu. Imorgon bär det av till valletta för lite shopping och stros. Vi hoppas barnen är medgörliga på det. Har lockat Filippa med en ny baddräkt ;-)
I helgen eller början av nästa vecka har jag planerat in att åka till underbara Blue Lagoon, Comino. Beror på Henka och hur det går i turneringen när vi åker. Ska bli så himla skönt och mysigt. Måste ju kolla läget lite så jag vet vart och hur man tar sig dit när syrran och gänget kommer. Provsimma så det är okej va, hihi ;-) Blue Lagoon ligger på Maltas lillasyster till ö, Comino. En paradis plats, nått utöver det vanliga.
Urinvägsinfektionen då, blä för den. Har varit på Apoteket idag och köpt medicin som jag hoppas hjälper annars får läkare uppsökas. Men tack för alla krya-på-mig kommentarer, det värmer.
Nahe ingen Henka ännu, verkar som det går bra där uppe. Så jag tar och slår igen mina bruna och säger god natt.
Sov gott...

 


Kommentarer
Postat av: Carina och staffan

Ja du får kolla upp hur man åker dit för Sandra vill dit.

2012-05-11 @ 17:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0