Kross, av mig för en gång skull...

Filippa brukar alltid vinna men idag vann jag!! 6-1 :-) YEHA!! Hon blev riktigt arg en av gångerna och kastar korten och drar sin väg, men kommer snabbt tillbaka igen för revansch :-) Tävlingsinriktad, som både mor och far!
Gustaf har vaknat så nu tar vi en sväng bort till lekparken och tar med Henka på vägen hem. Ikväll blir det kycklinggryta med ris o sallad! Ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Angelica!

Kul att ni har flyttat till Malta:) Tyvärr är ju vädret just nu inte så mycket att hänga i julgranen..men det blir bättre vill jag lova.



Jag har märkt (och jag vet att många andra tycker) att det är svårt att hitta bra frisörer här på Malta och det råder lite delade meningar om vilka som är bra och inte..



Jag har slingat och klippt mig på Inglot (ligger på The Strand i Sliema ca 50 meter från Zara om man går mot Gzira) två gånger tidigare och då har jag blivit väldigt nöjd så jag kommer gå dit även den här gången och fixa mitt hår. Kolla här isf: http://www.inglotmalta.com/studio_price_list.php



Annars har du ju TONI&GUY vid Hilton och så tror jag det finns en i Sliema längs The Strand också.



Ser att du har hittat till Mint och deras breakfast cup också, den är ju supergod:) Du måste prova deras müslibar för 1 euro också om du inte gjort det;)



Berätta gärna hur det gick med ditt hår sen. Du kanske hittar nåt annat ställe som är jättebra om inte annat :)



//S

2012-02-15 @ 16:54:19
URL: http://www.varsomhelst.nu/
Postat av: L.

Hej Angelica! Först & främst så ville jag bara tala om vilken fin & mysig blogg du har. Sedan har jag lite frågor, hihi. För det är nämligen så att jag & en tjej kompis till mig funderar på att dra till Malta & jobba i sommar (vi tar studenten i Juni). Vi är less på vår gråa vardag & vill testa på lite nya saker & Malta låter super lockande.

Men jag tänkte fråga dig först - hur kom det sig att ni flyttade till Malta?

Nu är jag fullt införstådd i att du inte bott där så länge men tänkte att du kanske vet en del iaf. Bland annat hur man på bästa & lättaste sätt ska gå till väga för att söka jobb?



Tack på förhand! :)



mvh, två väldigt goa men aningen vilsna flickor ;)

2012-02-15 @ 17:22:42
Postat av: Angelica

Sv. Till L.

Hej och tusen tack! Kul att du just hamna hos mig och min blogg :-) Nae precis, har inte bott här så länge, närmare bestämt sex veckor! Och vi hamnade här pga att min sambo fått jobb här. Och som jag förstår är det gaska lätt att få jobb och det finns gott om dem. Vill man ha ett jobb så får man ett. De flesta svenskar jobbar inom spelbranchen, som tex, support. Men restaurangbranschen är också poppis och barnflickor, om ni gillar kids :-)Det lättaste är nog att ta kontakt med dem själv, vet inte hur det funkar med typ arbetsförmedling. Det finns en tjej, Johanna heter hon, gå in på hennes sida och kolla lite, hon har en personlig reseguide med massa tips. Alltommalta.com

Både Malta, Gozo o Comino är helt underbara öar.

Hoppas det hjälpte lite och lycka till med det sista innan studenten!! Med vänlig hälsning, Angelica

2012-02-15 @ 20:17:10
URL: http://filipasmama.bloggse
Postat av: L.

Tack så mycket för svar! Vi vill försöka få fram så mycket information som möjligt såhär innan, hihi & detta hjälpte :) så tack.

2012-02-16 @ 07:37:58
Postat av: Helene

Hej!

Härligt att se att ni har det bra :) Jag kollar bloggen nästan varje dag,så roligt att se hur ni har det. Här är det som vanligt o det är skönt att vi går mot ljusare tider :)Nu ska jag snart ta en promedad med Tina, skönt att komma ut o samtidigt prata lite skit hihi ;)

Krama om hela familjen från mej och Tommy

2012-02-17 @ 10:46:10
Postat av: Helene

Å kramar från oss till DEJ med så klart :D

2012-02-17 @ 10:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0