Paket, julkort o pyssel

Idag när jag hämtade Filippa på skolan va hos så glad. Hon hade fått paket av fröken. Fick även ta med dig sitt julpyssel de gjort den senaste veckan. Eftersom imorn är det röd dag här på Malta och igen skola och på fredag är det friluftsdag och sista dagen för Filippa i skolan före jul. På söndag åker vi ju till Sverige :) som vi längtar nu!!


Kommentarer
Postat av: Helene stenbäck

hallå Hoppas allt är bra med er. Jag förstår att ni längtar till sverige nu till nära o kära . Jag längtar till usa vi åker på onsdag då får jag krama pussa på mikaela, Sen ska jag tala om en sak för dig jag ska bli mormor i maj ska bli så kul sanna ska ha liten, och så får jag önska er en riktig GOD JUL O GOD NYTT ÅR OCH HÄLSA FAMILJEN KRAM

2012-12-12 @ 22:43:25
Postat av: Jennie

Haha ni kommer få en köldchock! Här kommer det vara minus 20 :-) älskart!

2012-12-13 @ 07:37:11
Postat av: Angelica

Sv till Jennie! Jag har kollat vädret dagarna där runt när vi kommer hem, då ska det iallafall hos oss vara +2 till -2 och de funkar. Då kan man vänja sig lite :) tur att man kan sitta inne o mysa när det blir allt för kallt!!

2012-12-13 @ 09:09:51
URL: http://filippasmamma.blogg.se
Postat av: Angelica

Sv till Heléne: Åh grattis så mycket till dig, mormor första gången är ju underbart!! Du får hälsa o gratta så mycket. Och så får ni ha en underbar resa till USA o hälsa Mikaela så mycket me. Ska bli kul att följa er resa på hennes blogg o instagram ;)
Önskar er det samma, en jul o nyår i USA är ju inte helt fel. Henka o jag firade nyår i new York 05/06 HELT UNDERBART på time square med alla människor o allt firande!!
Hälsa fina familjen från oss alla!! KRAM

2012-12-13 @ 09:13:10
URL: http://filippasmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0