Häftiga disktrasor :-)

dsc_1441 (MMS)

Disktrasorna är från Netto. De va tre stycken i, en som det stod h2o på och de kostade ynka 9 kronor för alla tre :) Jag älskar att fynda, wiii!


Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Haha va söta! Tack för tipset, förstår vad du menar. Jag ammade nog rätt konstigt på Ikea i söndags då jag ville gömma så mkt som möjligt, var väl därför. Nu är det över iaf! :-) verkar som de flesta ammande mammor varit med om mjölkstockning.



Jag följde inte med till Ullared denna gång då jag inte ville lämna bort lille Milo en hel dag och så ville jag inte slita med honom heller. Skickade därför med mamma en inköpslista, hehe :-) Hade jag varit där hade jag kanske inte behövt ett helt lastutrymme men det hade nog blivit några påsar till! Älskar Gekås! När åker ni nästa gång då?



Hoppas allt är bra med er

Kraam

2011-10-26 @ 08:47:43
URL: http://sarahan.blogg.se/
Postat av: Carina och staffan

Vart har du hittat dem.

2011-10-26 @ 10:05:03
Postat av: Stolt mamma till två

Trist att försova sig men skönt med sovmorgon! Jag har också fått turen att ha två morgontrötta barn, på gott och på ont.



Fy för att må så dåligt och ha så ont alltså! Jag måste haft något lättare alltså mjölkstockning utan infektion som tur var då det gick över på 24 h.



Vad nyfiken jag blev nu då! Ska ni flytta Kanske? Fast ni har väl inte bott i huset så länge va? Nae vad kan de då va? Mer barn på g? Hehe har ingen aning men nyfiken blev jag. :-)

Kram

2011-10-26 @ 15:26:07
URL: http://sarahan.blogg.se/
Postat av: evelina

du verkade tro att jag skulle med ,vilket jag verkligen ville men pluggandet förstörde :( ush!!!

kan inte ni komma hit någon gång snart? puss&kram

2011-10-26 @ 19:19:03
URL: http://eevelinaisabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0