Det här fina köpte jag av sandra på smycka...

dsc_0945 (MMS)

Det här fina köpte jag av sandra på smyckamig.se igår. Jag är nyss hemkommen från frissan. Imorn smäller det, bröllopet med stort B :-) ska bli riktigt kul. Vi fick se en skön derbyseger eller snarare utklassning igår på parken. Sylvia- Sleipner hela 5-0 :-) Nu blir det fredagsmys! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: sarase

åhh va mycket fint! sandra har massa fina smycken =)



ursäkta för att jag inte svarar så snabbt. Va kul att du gilla läppstiftet..det är faktiskt ett budget läppstift från Viva la diva som heter cream coral och kostar 60 kronor! Verkligen värt! Det är ett av mina absoluta favorit läppstift och jätte snyggt till sommarn. In och testa på och åhlens så kan du känna efter vilket som känns bäst, eller så tar du båda ;) Jag tycker att de finaste lockarna blir när man börjar locka uppifrån hårfästet och ner.

Alltså istället för att locka som vanligt, dvs klämma fast locktången i hårtopparna och sedan rulla upp håret mot hårfästet gör man tvärtom och bröjar vid hårfästet. Du håller alltså upp en hårslinga och börjar i toppen och rullar slingan runt locktången medan du sakta rullar ner mot hårfästet. Haha hoppas du fatta..lite svårt att förklara =) Sen någon fixeringspray eller någonting på det så lockarna håller en kväll =) Kram!

2011-06-11 @ 00:22:57
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: Emm

SV: Se där ja! Nee jag missde nog dig totalt :S Mm visst vettu vi har kommit igång bra med träningen, men idag bär det av till Göteborg där jag ska gå o vara små pruttig enda till söndag, mindre bra men väldigt mysigthehe Kram

2011-06-15 @ 08:06:37
URL: http://www.missemm.spotlife.se
Postat av: Joline

Jag råkade snubbla in på din sida av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att blogga :)

2011-07-12 @ 15:45:31
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0