❤️Min mysis❤️




Puss från Gustaf😘

Ullared och en super suprice

I lördagsmorse åkte jag, syrran och två vänner till Ullared och de va så roligt och jag är kanonnöjd över mina köp. Efter en skrattfylld hemresan kliver jag ur bilen med mina tre påsar och traskar in och öppnar dörren och då börjar hela min släkt sjunga ja må hon leva och överraskningen är ett faktum. Vilken härlig suprice. Så alla hade fixa lite var så det blev en grym kväll/natt med god mat och dryck! Tusen tack alla inblandade❤️ 
Syrran provar sport-bh :) Behöver jag säga att halva gekås stod och stirra?! Hahaha
Galet fullt i bilen men de fick plats :)
Hela härliga gänget som 
överraskar mig!
Tusen tack igen, de gillas. Mer sånt :)

Världens gulligaste jobbarkompisar

Idag när vi skulle äta frukost på jobbet hade de dukat upp jättemysigt med goda mackor, flagga och så hade jag fått bubbel, blommor och lotter av den, så himla snällt. Trivs verkligen jättebra på jobbet, vi har så himla kul ihop. Och det bästa är ju att få jobba med en av mina bästa vänner Anna, vi skrattar hela tiden och jag älskart, tack för att du finns!



Long time no see

Nu va det länge sen vi "hördes" och anledningen är nog att livet rullar på med allt vad de innebär i vardagen. De jobbas, de tränas och de busas med barnen. Inte så roligt för er att få läsa om samma sak varje dag men lovar att kika in så ofta så möjligt om ni fortfarande är med mig :) 
Nått som är kul är att det börjar likna ett hem och vi trivs! 



RSS 2.0