12-1 i finns i sjön känns sådär...

Att det ska va så svårt att vinna, nedranns unge!!!


Filippa Madeléne Andersson


Man äter väll bara det som är godast

Busungen min slickade bara av grädden :)


Julmys på Vipvägen

Gårdagens julfiranden ute i skärblacka. God mat, trevligt sällskap o många julklappar :)


Åka snowracer efter fyrhjuling

Ojojoj va Filippa tyckte de va kul. I förra veckan fick Alvin, Filippa och de andra grannbarnen åka efter en fyrhjuling. Lite läskigt men ack så roligt sa Filippa.


Besök hos tomten

På Filippas födelsedag åkte vi ut till Kolmården och besökte tomten. Mycket populärt. Gustaf gillade hans bil och släde :)


God jul på er!

Bjuder på busbarnen från dagen :)


Julmys med familjen Stenboms :)


Cheescake glasstårta

Filippa är inget fan av tårtor så hon och jag bakade cheescake istället. Och Gud va god den blev :)


Nya jul- och nyårsnaglar, Check :)

Häromdagen var jag ute hos Malin och fick fina naglar, jag är super nöjd! Tack!


Filippa fixar godispåsar till morgondagens kalas :)


Rocky road

Idag har vi haft en grymt mysig dag. Gustaf och jag vaknade 12.15, sovmorgon så det sjunger om det. Men det behövde vi, Gustaf hostar mycket på nätterna så får ingen bra sömn. Vi tog på oss och tassa in i huset och där sitter Filippa o pärlar och svärmor laga korvstroganoff med ris, mums!! Sen sprang Filippa ner till Alvin och lekte där hela dagen lång. Carina och jag monterade tre pepparkakshus som vi ska dekorera imorn. Sen har vi mumsat lussekatter, pepparkakor, tomtegröt o julmust, nygårda, den bästa!! Medans Filippa, Staffan o Gustaf kollade på Modig i 3D så gjorde Carina och jag Rocky Road. Har även hunnit med en snabbis till dollarstore för att träffa bästa syrran. Perfekt dag helt enkelt :)

 


Beställt

Har precis skickat efter dessa tre sköningar. Två skjortor och ett par sovshorts och allt från FC fannycastelius.se Hoppas nu bara att jag passar att vara är en skjorttjej :)

 

Förövrgt så flyter planet som ska ta oss till svensk mark

om 3 timmar och 45 minuter WIIII äntligen är dagen här!


Filippa har gjort julklappar


Vad fan är det som händer?

Det är så jävla sjukt!! Man får inte säga negerboll, finska pinnar eller Nogger black... Och nu får man inte se Kalle ankas julverkstad på julafton som man alltid sätt den...


Thats My boy

Ojojoj va grejer vi fick med hem från dagis idag. Nu vet jag ju vad han gör om dagarna. Massa pyssel :) Man blir ju så stolt när man ser vad fint han gjort (med lite hjälp såklart) En hel papperspåse med grejer o de på bara två månader. Riktigt kreativa måste jag säga :) Och paket fick han med o jätte fint julkort av sina fröknar, de är för snälla!


Malta VS Sverige

Kommer njuta så de sista dagarna för att sedan mysa med alla nära o kära. +2 till -2 är helt perfekt. Lagom om ni frågar mig :) TRE DAGAR KVAR!!


Paket, julkort o pyssel

Idag när jag hämtade Filippa på skolan va hos så glad. Hon hade fått paket av fröken. Fick även ta med dig sitt julpyssel de gjort den senaste veckan. Eftersom imorn är det röd dag här på Malta och igen skola och på fredag är det friluftsdag och sista dagen för Filippa i skolan före jul. På söndag åker vi ju till Sverige :) som vi längtar nu!!


Hur stolt bli man inte?

Very Good, Fantastic, Superstar o Wonderful!! Thats My Girl :)


Helgens mumsigheter :)

Anledningen till dålig uppdatering är att blogg.se appen inte fungerat :(
Helgen har varit slapp o mysig. Vi har bara varit inne o haft det skönt, ätit gott o sätt på massa sport. Det har vart handboll, innebandy, (Sverige krossade Finland), curling o så klart hockey, Djurgården vann ;) Sportfånar som vi är så gillar vi det!!
Gustaf fick feber i lördagsnatt o även en lätt förkylning. Så han fick va hemma från dagis idag för att kurera sig. Hoppas han är bra till imorn. Han gillar ju dagis o kompisarna så mycket.
Annars bara väntar vi på att det ska bli söndag och så vi får flyga hem till nära o kära o mysa, fira Filippas födelsedag o såklart jul o nyår!! Dagarna är räknade...


Hon gjorde't :)

Drog ut tanden själv! Vilken tjej :)


På en tråd...

Filippas tand är nu jätte lös. Jag tycker det är så läskigt, så skulle va bra om mamma va här som sist så hon kan dra ut den :) lossnar nog när som...


Gårdagens Malta!

Det är inte för kallt för att bada! :)
Fortfarande soligt o skönt. Men höst=en regnskur lite då o då sådär från blå himmel, jätte konstigt. Och så blåser det ju en del!


Myser!!


Filippa i nya skoljackorna

Riktigt fina tycker jag. Det är höst här nu. Ni ska se maltesungarna, vissa har mössa, vantar o halsduk. Det är lite väl, Filippa tycker det är varmt med tröjan liksom :) Det är ju ändå 15-20grader!! Vindjackan är tillochmed fleecefodrad så den får hon ha på sig till Sverige, snygg, lite seglarstil :)


Kalas på hotell Interkontinental för Alessandro

Idag har Filippa varit på kalas för en klasskompis o nu till lika kille :) Det va så gulligt, alla barnen satt i ring framför en clown o han frågar alessandro vem hans tjej va? Han pekar på Filippa o säger hon :) hur gulligt? Kalaset va för övrigt ha helt galet, en 30-35 barn o deras föräldrar. Låter bilderna tala för dig, men kan säga att pappan till pojken va hotelldirektören :)

Föräldrarnas tilltugg, helt galet fina o goda snittar :)

Delar av barnens buffé av mat, godis, tårta o glass

Superfint o påkostat kalas, galet om ni frågar mig,

men som sagt pappan är hotelldirektören så cashen finns ju, haha!

Huvudsaken att barnen gillade de, o de gjorde de garanterat!!!

Filippa ville inte ens gå hem :)


Egentid med min tjej💗


RSS 2.0