Fina grannar

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Här har vi det bra, det rullar på. I Lördags flyttade vi in i huset och uppackningen är i full gång. Man har visst mer saker än vad man tror, phu!!
Idag när jag stod vid spisen och lagade köttgryta så ringer det på dörren, reagerade inte först men sen knackade det och då sprang vi och öppnade, det va grannfamiljen som hälsade oss välkomna med en falska vin, hur snällt som helst. Det finns tre hus till på våran gård, i det ena huset bor det en svensk familj som just flyttat in där pappan heter Henric Andersson (galet jag vet) och har två barn, en flicka på 4,5år och en son på 2år. Det andra huset bor det en engelsk familj, det va den som hälsade oss välkomna. De har en flicka som är 6år och en pojke på 2år. Vilket sammanträffande, så himla roligt. Ja i det sista huset bor det en pensionerad tant :) haha! Filippa och Gustaf hörde att barnen va ute o lekte så de ville ju me ut, slängde i sig maten o sprang ut. Åh jösses va roligt de hade. Så där lär de lekas varje dag. Känns jätte roligt, här kommer vi nog trivas :)
För övrigt så anlände svärfar till Malta igår och kom förbi och sa hej förut. Han meddelade även att det tog 15 minuter att promenera från oss till Balutta Bay, vilket ligger precis mellan St Julians o Sliema. Gissa om jag är glad. Då är det inte långt till mina favorit ställen och favorit vänner här på Malta. Lyckan är total!!


Kommentarer
Postat av: Carina och staffan

Kul att det är barnfamiljer som bor där.Det kommer säkert bli jättebra.

2013-01-14 @ 20:12:23
Postat av: ingmari petersson

toppen bra start - lekkamrater och trevliga grannar. ni kommer säkert att trivas, toppen kul!
kramar ingmari

2013-01-15 @ 14:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0