Bagel med Creamcheese, I'm back in USA :-)...

dsc_1427 (MMS)

Bagel med Creamcheese, I'm back in USA :-) Så underbart gott! Idag blir det hockey för hela slanten. Henka och jag åker ikväll till Cloetta center och förhoppningsvis se vårt kära Djurgårn krossa LHC den här gången me. Sist de möttes blev det ju utklassning me 4-1 :-) vi håller tummarna! Vi tänkte även svänga förbi sjukhuset och sniffa lite bebislukt och mysa lite med min lilla kusin, godingen! Ha en härlig dag!


Kommentarer
Postat av: malin djupström.

Hej, jo tack bara bra, hur är det själv? :D

Jaa svårt att komma med nått nytt och intressant som folk vill läsa.. Hmm jadu på det nya jobbet har jag ännu bara fått jobba en dag, de anställde så mkt folk så det blev väl lite kaos för dom i början eller nått, men förhoppningsvis får jag jobba mer framöver. Jag jobbar på stadiumlagret och är anställd av Plint arbetsresurs, står och prismärker varor och ja det va skönt att ha några där som man känner :)



Förresten, vad lilla Gustaf växer och växer, tror han kommer bli en snygg charmör när han blir stor ;) Ha det så bra, och är du intresserad av fina naglar framåt jul är det bara att höra av dig :) kram!

2011-10-19 @ 20:09:08
URL: http://malindjupström.webblogg.se/
Postat av: Stolt mamma till två

Åh va gott då!



Jag är likadan, hatar att vara ensam så jag håller med, det är verkligen tur man har barnen!



Har heller inget att gå tillbaka till efter mammaledigheten då jag bara hade timmar innan. Trisst att det finns så lite jobb i Norrköping tycker jag. Vad är du ute efter för jobb då? Hur länge har du dagar att ta ut då? Tycker de är så svårt att spara!



Här är en blogg jag brukar titta in ibland http://onechicmama.blogg.se/

Vet inte om du känner igen henne? En bra mammablogg annars att titta in tycker jag. :-)



Ha det bra! Kraam

2011-10-19 @ 22:55:56
URL: http://sarahan.blogg.se/
Postat av: Stolt mamma till två

Tack! 😃



Erika gick i min klass på tamburinen så vi kom upp på borgsmo samtidigt alltså i 7an. Hon hamnade dock i D, jag i E och du gick väl i C?



Jag jobbade på ett behandlingshem för psykisksjuka, är utb till behandlingsassistent. Känner dock nu att det är ett sådant utsatt arbete (läst om folk som blivit mördade) och därför känns det som jag skulle vilja byta yrke. Ja förhoppningstvis löser det sig för oss vartefter, brukar det ju göra. Du funderar inte på att plugga vidare eller jobba inom restaurang då?



Ha det bra! Kram :-)

2011-10-21 @ 09:44:19
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0